Батьки Кузьми порозумілись з міською владою щодо вшанування пам’яті сина

фото з сайту dt.ua

фото з сайту dt.ua

Дозвілля та їжа
21 липня 2015 14:07

Після розмови з головним архітектором Львова Юліаном Чаплінським батьки Андрія Кузьменка відкликали свою заяву про відмову від будь-яких заходів щодо вшанування пам’яті свого сина у громадському просторі Львова. Про це інформує zaxid.net .

Нагадаємо, Батьки Кузьми Скрябіна обурені діями міської влади.

Батьки покійного лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка відкликали свою заяву про відмову від будь-яких заходів щодо вшанування пам’яті свого сина у громадському просторі Львова.

"Я зустрівся з батьками Андрія Кузьменка у вівторок, після того як, у ЗМІ з’явилася інформація про їхню заяву, – розповів ZAXID.NET головний архітектор Львова Юліан Чаплінський. – Я переконав їх, що мерія не затягує процесу підготовки до конкурсу із вшанування пам’яті Андрія".

За словами Чаплінського, батьки Кузьменка емоційно відреагували на рішення виконкому про доопрацювання проекту конкурсу, ухвалене минулого тижня, сприйнявши його за зумисне зволікання. "Однак це необхідна умова для проведення успішного конкурсу, – каже Чаплінський. – Доопрацьоване рішення буде винесене на голосування виконкому ЛМР у п’ятницю, 24 липня, і буде підтримане".

Мова йде про облаштування площі Гасина на розі вулиць Коперніка і Стефаника. За словами Чаплінського, площу перейменовувати не будуть, але там буде облаштований громадський простір із елементами вшанування пам’яті лідера "Скрябіна" на розі вулиць Коперніка і Стефаника.

Слова Чаплінського ZAXID.NET підтвердила Ольга Кузьменко, мати співака.

"Так, конфлікт вичерпано. Чаплінський пояснив нам процедуру ухвалення рішення. Він особисто займається цим проектом і я йому довіряю – якщо він щось обіцяє, то зробить", – сказала Ольга Кузьменко.

Нагадаємо, що у понеділок ввечері у ЗМІ з’явилася інформація про заяву батьків Андрія Кузьменка на ім’я міського голови Львова Андрія Садового, у якій батьки висловили обурення діями міської влади і відмовились від будь-яких заходів щодо вшанування пам’яті свого сина.

Львів у новинах:

Гід популярними закладами Львова: кав'ярня "Штука"

У Львові тимчасово скасували "віп-маршрутки" на Сихів

На львів'ян чекають одночасно спека та грози

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах