Одеса, Херсон чи Шацькі озера: куди львів'янам поїхати на відпочинок

Фото взято з сайту nesekret.net

Фото взято з сайту nesekret.net

Дозвілля та їжа
24 липня 2015 17:58

Літо в розпалі. Складно уявити себе людину, яка в нинішню спеку не мріє зануритися в прохолодну воду або ліниво поніжитися на золотому пісочку. Звичайно, з нинішнім курсом долара, дозволити собі поїздку за кордон можуть не всі, тому пропонуємо вам добірку морських курортів в Україні. 


Одеса


Столиця гумору Одеса – найперша асоціація з морським відпочинком в Україні. І не даремно, адже Одеса пронизана позитивною атмосферою, історичними вуличками, загадковою архітектурою та духом Чорного моря. Сюди варто їхати на відпочинок, якщо ви любите шалений темп життя, комфорт та безкінечні прогулянки по місту. Інфраструктура Одеси вражає та має все необхідне для повноцінного відпочинку: готелі, ресторани, парки розваг, екскурсійні маршрути, дискотеки, аквапарки та багато інших видів дозвілля.

Читайте також: Львів'янам на замітку: п'ять маловідомих пляжів України, де можна провести відпустку

 

У відпустку на море в Україні: куди та за скільки?

 


Затока


Затока – ідеальний варіант для всіх, хто любить спокійний відпочинок за помірною ціною. Курорт розміщений вздовж усієї коси, що розділяє Чорне море та Дністровський лиман (Одеська область). Тут на вас чекають кілометрові піщані пляжі, чиста вода та досить розвинена інфраструктура за українськими мірками.

Читайте також: Без Криму та грошей: куди львів'янам поїхати у відпустку в кризу

У відпустку на море в Україні: куди та за скільки?

 


Залізний Порт


Залізний порт – популярний курорт, який розташований в Херсонській області. З одного боку селище омиває Чорне море, а з другого межує з Чорноморським біосферним заповідником. Дана місцевість відома своїм бюджетним відпочинком, однак має відносно розвинену інфраструктуру,через що її охрестили "Херсонським Лас-Вегасом". Тут гармонійно поєднуються спокійний пляжний відпочинок та нічне життя.

Читайте також: Де освіжитись на Львівщині: ТОП-7 озер

У відпустку на море в Україні: куди та за скільки?

 


Кирилівка


Кирилівка розташована на узбережжі Азовського моря (Запорізька область), тому тут мілкіше і вода тепліша (швидше прогрівається). Поселення Кирилівка – ідеальний варіант для відпочинку з маленькими дітьми, завдяки більш м`якому мікроклімату та безпечнішого моря. Також, ця місцевість знаменита своїм аквапарком "Острів скарбів", адже він є найбільшим в Україні.

У відпустку на море в Україні: куди та за скільки?


Коблево


Курорт Коблево (Миколаївська область) розмістився між Одесою (50 км) та Миколаєвом (80 км) і простягнувся на 7 км узбережжя, де можна знайти місце для сімейного відпочинку та шумних веселощів. Коблево відоме своїм оздоровчим ефектом, адже тут з’єдналися у єдине морське повітря та хвойні аромати багаторічного Соснового бору.

У відпустку на море в Україні: куди та за скільки?

 


Грибівка


Курорт Грибівка також розташований поблизу Одеси, однак на відміну від самої столиці гумору та раніше описаної Затоки, тут ціни ще нижчі. Грибівка – це бюджетний відпочинок, який підійде для тих, хто їде відпочивати заради шуму моря, бризу, хвиль та польотів чайок. Якщо ви хочете відпочити від шаленого темпу міста і залишитися наодинці з природою за розумною ціною, то завітайте саме сюди.

У відпустку на море в Україні: куди та за скільки?


Бонус: Шацькі озера


Ми недаремно додали до морського відпочинку – відпочинок на озері, адже за останні роки кількість туристів, що відпочивають на Шацьких озерах (Волинська область) виросла в рази. Сюди їдуть люди, котрі люблять прогулянки лісом (гриби, ягоди, квіти), красу озер, рибалку, тишу та спокій. Якщо ви стомилися від палаючого сонця, переповнених пляжів, "пахлави медової" і взагалі вам більше до смаку пончики з чорницею, то ви неодмінно маєте сюди завітати.

У відпустку на море в Україні: куди та за скільки?

Джерело: Іnspired

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах