Сьогодні до "Арени Львів" курсуватиме додатковий транспорт

фото з сайту  www.gazeta.lviv.ua

фото з сайту www.gazeta.lviv.ua

Дозвілля та їжа
05 серпня 2015 11:21

 

 Для вболівальників, які сьогодні поїдуть на футбольний матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Фенербахче", курсуватиме додатковий транспорт до стадіону "Арена Львів".

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

"Сьогодні надзвичайна подія в нашому місті. Вперше турецький клуб у Лізі чемпіонів у Львові грає з українським клубом "Шахтар". Очікується аншлаг на стадіоні, багато гостей та мешканців нашого міста будуть дивитися футбольний поєдинок. Ми з клубом уже організували транспортне сполучення і вирішили питання з вивезенням технічного персоналу.

В стандартному режимі виставляємо два додаткових маршрути: до початку матчу шатл-баси курсуватимуть з пл. Петрушевича (6 автобусів на довіз людей і 6 на вивіз) та від кінотеатру ім. О. Довженка (4 автобуси на довіз і 4 на вивіз глядачів) до вул. Вернадського", – розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Крім цього, буде посилений режим роботи тролейбусів: на 3 маршрутах – 3, 25, 20 – буде збільшена кількість машин і всі подвійні тролейбуси, які є у тролейбусному депо, будуть задіяні на вивіз глядачів після футбольного матчу. На автобусних маршрутах 3А, 10, 25, 40 також збільшують кількість машин на всіх маршрутах.

"Також завтра в районі Автовокзалу буде працювати ЛКП "Муніципальна дружина" для забезпечення громадського порядку. Є проблеми з "Львівелектротрансом", коли велика кількість глядачів іде на Автовокзал і сідає у тролейбус. Були випадки, коли розбивали вікна і поламали двері. Тож ми задіємо нову системк: на кожних дверях буде стояти контролер з "Львівелектротрансу". Так будемо везти вболівальників в цей день", – пояснив Віктор Щир.

Львів у новинах:

Нічні маршрутки у Львові стали користуватися більшим попитом (графік)

У Львові на двох вулицях облаштували велодоріжки (відео)

По Львову будуть їздити п'ять нових трамваїв

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах