Скільки коштує зняти квартиру у Львові на День Незалежності

фото з сайту bc-news.com.ua

фото з сайту bc-news.com.ua

Дозвілля та їжа
06 серпня 2015 10:39

Знайти квартиру у Львові на День Незалежності дуже складно. По-перше, усі демократичні варіанти уже заброньовані. По-друге, деякі власники "притримують" квартири, щоб ближче до 24 серпня максимально підвищити вартість.

Більше того, на вихідні у Львові демократичних цін не буває, адже орендодавці підвищують вартість житла на 50% у звичайні вихідні і на 100% у святкові.

 Domik.ua переглянув актуальні пропозиції подобової оренди квартир у Львові та знайшов декілька квартир в Галицькому районі, які ще можна винайняти на період з 22 по 25 серпня.

Найдешевша квартира пропонується в оренду на вулиці Івана Франка. Вартість житла на святкові вихідні буде приблизно 500 грн на добу. Проте орендодавець намагається знайти орендарів мінімум на тиждень - у такому випадку оренда квадратних метрів буде коштувати 300 грн на добу.

Скільки коштує зняти квартиру у Львові на День Незалежності фото

У квартирі передбачено 4 спальні місця: двоспальне ліжко та диван. Житло обладнане телевізором, холодильником, є мікрохвильова піч, електроплита. У розпорядженні орендарів фен, праска, прасувальна дошка, посуд, постільна білизна та WI-FI. Гаряча та холодна вода є цілодобово. Поряд з будинком розташовані бари, кафе та магазини.

Скільки коштує зняти квартиру у Львові на День Незалежності фото 1

Квартира, що розташована на вулиці Саксаганського, пропонується в оренду за 700 грн за добу. У квартирі облаштовано 4 спальні місця: диван та ліжко, є всі необхідні меблі та побутова техніка.

Скільки коштує зняти квартиру у Львові на День Незалежності фото 2

Будинок розташований поблизу площі Ринок, недалеко безліч кафе, ресторанів та магазинів. Щоб забронювати квартиру, потрібно оплатити вартість однієї доби.

Скільки коштує зняти квартиру у Львові на День Незалежності фото 3

За 800 грн на добу пропонується в оренду квартира на вулиці Газовій. У квартирі передбачено 3 спальні місця. Квартира розташована недалеко від Оперного театру, вартість передплати — 400 грн.

Скільки коштує зняти квартиру у Львові на День Незалежності фото 4

Житло обладнане необхідними меблями та побутовою технікою.

Скільки коштує зняти квартиру у Львові на День Незалежності фото 5

Зазначимо, що власники житла облаштовують квартири більш-менш сучасними меблями та технікою, також дбають про комфорт орендарів. Проте деякі орендодавці наразі відмовляють у бронюванні квартир на День Незалежності, щоб, можливо, ближче до святкових вихідних максимально підвищити ціну.

Львів у новинах:

Скільки зараз коштують квартири у Львові в центрі та на околицях

Житло у Львові: що можна купити за 30000 долларів

Хто бере в оренду приватні будинки у Львові 

Скільки зараз коштує квартира у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах