На Яндекс.Картах з'явилися панорами Говерли і курортів Західної України

Новина - Дозвілля та їжа - На Яндекс.Картах з'явилися панорами Говерли і курортів Західної України

Новина - Дозвілля та їжа - На Яндекс.Картах з'явилися панорами Говерли і курортів Західної України

Дозвілля та їжа
20 серпня 2015 16:45

На Яндекс.Картах з'явилися панорами Говерли і курортів Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Тепер легко можна пройтися вуличками Трускавця, Моршина і Яремчого, побувати біля озера Синевир та помилуватися вершинами Карпат — і все це не виходячи з кімнати.

ввімкніть показ зображень для перегляду картинки

Із панорамами простіше підготуватися до відпочинку. Вони допоможуть вивчити вокзали й автостанції курортних міст, дізнатися, як виглядають у житті готелі та санаторії, і, звичайно, оглянути цікаві місця. Наприклад, у Трускавці можна побувати біля бювета з цілющою водою "Нафтуся" або церкви Святого Миколая, у Моршині — побродити парком санаторію "Мармуровий палац", а у Яремчому — відвідати сувенірний ринок або помилуватися річкою Прут.

ввімкніть показ зображень для перегляду картинки

Ті, хто полюбляють відпочивати подалі від міст, за допомогою панорам можуть туристичною стежкою обійти гірське озеро Синевир, найбільше в Українських Карпатах, або зійти на найвищу в Україні гору Говерлу. Віртуальний маршрут довжиною 4 кілометри починається у лісі біля підніжжя гори і закінчується на її вершині — на висоті 2061 метр над рівнем моря.

ввімкніть показ зображень для перегляду картинки

Зйомки панорам Карпат і Прикарпаття відбувалися у липні 2015 року. Загалом було зроблено понад 8000 фотографій, із яких вийшло щонайменше 2000 кругових панорам. Вони охоплюють більше 70 кілометрів доріг і стежок. Міські вулиці фотографували з автомобіля, а природні пам'ятки знімали, рухаючись пішки.

Усього на Яндекс.Картах доступні панорами понад 70 населених пунктів України, включаючи курортні міста і селища на Чорному та Азовському морях. Власники сайтів можуть безкоштовно вбудувати будь-яку вподобану панораму на свій ресурс. Панорами доступні на maps.yandex.ua і в мобільній програмі Яндекс.Карти.

Львів'янину на замітку: де в Карпатах можна скупатися

Топ-10 місць в Карпатах, куди варто завітати цього літа

Туристу на заметку: 10 мест в Карпатах, где стоит побывать [ФОТО]

"Хата в Карпатах": безкоштовне житло, творчість, веганська їжа та штрафи за політичні розмови

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах