У Львові з'явиться новий скейт-парк

Фото взято з сайту gursesintour.com

Фото взято з сайту gursesintour.com

Дозвілля та їжа
26 серпня 2015 14:55

До кінця року має бути облаштований громадський простір на вул. Богдана Хмельницького на відтинку між вул. Грінченка і вул. Липинського. Ділянку довжиною близько 400 м і шириною 35 м, розташовану між будинками і автодорогою,  перетворять на відпочинкову зону для місцевих мешканців.

Шевченківська райадміністрація Львівської міськради уже замовила послуги з благоустрою цього простору у ПП "Тіроль" за 2,36 млн грн, повідомляють "Наші гроші. Львів".

У Львові з'явиться новий скейт-парк фото

Простір між будинка і дорогою перетворять на відпочинкову зону

Йдеться про облаштування громадського простору на вул. Богдана Хмельницького, 241-251 (від вул. Б.Грінченка до вул. В. Липинського). Згідно з технічною документацією, за ці кошти відремонтують тротуари, облаштують лавки та прогулянкову алею, а також зроблять майданчик для дітей та для вигулу собак і навіть побудують скейт-парк. Всі роботи планують завершити до кінця 2015 року.

У Львові з'явиться новий скейт-парк фото 1

Засновником ПП "Тіроль" є львів’янин Андрій Івахів. Він став власником та засновником підприємства лише рік тому – у липні 2014 року. Для його фірми це вже другий підряд від міських чиновників  – у червні поточного року він ремонтував дах житлового будинку у Залізничному районі.

Львів у новинах:

Львів'ян запрошують на суботник біля Поморянського замку

У Львові відбудеться "Big family fest"

Львівські волонтери в центрі міста збиратимуть допомогу для фронтовиків

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах