У Львові Борис Гребенщіков зіграє з ірландськими музикантами

Новина - Дозвілля та їжа - У Львові  Борис Гребенщіков зіграє з ірландськими музикантами

Новина - Дозвілля та їжа - У Львові Борис Гребенщіков зіграє з ірландськими музикантами

Дозвілля та їжа
02 вересня 2015 12:49

22 вересня у Львові виступить Борис Гребенщіков. Він зіграє не в складі "Акваріума", а разом з ірландськими музикантами, повідомили VG Львів організатори. 

Концерти Бориса Гребенщікова та музикантів, що зібралися навколо "посла рок-н-ролла в неритмічній державі”, завжди можна було розділити на дві умовні категорїї: великі “електричні” та камерні, клубні, домашні – акустичні. Саме в атмосфері домашнього концерту і відбудеться наступний виступ БГ.

Разом з легендарним флейтистом Брайаном Фіннеганом, що сопроводжує БГ майже постійно протягом останніх семи років, приїдуть ще два героя сучасної кельтської музики: бороніст Джон Джо Келлі, та кращий   акордеоніст Ірландії Алан Келлі .

Програма концерту тримається в найсуворішому секреті. Тим не менш, можна припустити, що в такому аранжуванні і нові пісні Гребенщікова і старі прозвучать особливо. Але ні в якому разі неприродно - ірландська, кельтська музика, завжди була одним з тих основних джерел, якими харчувалася музика БГ протягом останніх сорока років.

Гребенщіков згадує, що "колись, у міфічній юності, друзі-студенти привезли мені нереально довгограючу касету, де було записано кілька годин радіомовлення якоїсь станції, передавали британську народну музику. Як я цінував цей скарб! Я затер її до дірок. Кожне прослуховування випускало мою душу на прогулянку в міфічний і, одночасно, реальніше реального світ. Це було як вода з чарівного джерела, що давала мені нові непомірні сили ".

 Ірландський гурт БГ встиг зіграти всього кілька концертів: два в Дубліні, один в Ізраїлі і ще кілька в Росії. За свідченням перших очевидців, після концерту виникає відчуття, що спочатку Акваріум і був створений для того, щоб грати в пабах.

Де: 22 вересня, 19:00
Клуб Picasso
Львів, вул. Зелена, 88

Квитки:
-  в касі клубу Picasso (032) 275-32-72
-  в касах міста
- на сайтах Kasa.in.ua, Gastroli.ua
Вартість – від 400  до 1200 грн

У Львові  Борис Гребенщіков зіграє з ірландськими музикантами фото

Ще афіша Львова:

До Львова приїде Андрій Макаревич з програмою "Yiddih Jazz"

Яким буде цьогорічне Свято сиру і вина у Львові

У Львові відбудеться традиційне "Свято Шоколаду": що у програмі

Кавові кіносеанси і баттл баристів: як проходитиме цьогорічний фестиваль кави у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах