Для підприємців створили проморолик, який показує привабливість Львова для бізнесу (відео)

фото з сайту www.facebook.com/to.ye.lviv/

фото з сайту www.facebook.com/to.ye.lviv/

Дозвілля та їжа
07 вересня 2015 16:24

У відеоролику "Львів: Живи. Працюй. Насолоджуйся" представники різних професій розповідають, як переїхали до нашого міста та започаткували тут власний бізнес. Підприємці говорять про переваги Львова, якість життя та умови для розвитку. Автор відео Андрій Приймаченко розповів Tvoemisto.tv, для якої аудиторії він створив цей ролик та що саме хотів ним показати.

Режисер Андрій Приймаченко, викладач Школи журналістики УКУ, працював над створенням ролика за власної ініціативи. За словами автора, відео є промоційним, а його цільова аудиторія – люди, які хочуть або змушені переїхати зі свого міста деінде. "Зараз таких людей в Україні дуже багато. Зрозуміло, з яких причин. Я хотів показати, що міста мають боротись за людей та їхні ресурси. Особливої актуальності це набуває в рамках децентралізації, про яку сьогодні говорять усі й усе, але не те, що насправді важливо", – каже Андрій Приймаченко.

Герої ролика – нельвів'яни, які переїхали до Львова і започаткували тут власну справу. Як говорить автор, таких людей у нашому місті зараз багато, тому знайти їх було нескладно. Однак, на дослідження теми та розробку концепції Андрій Приймаченко витратив приблизно два роки.

"Це не було навмисне: я просто жив у Львові і намагався зрозуміти місто і те, чого йому не вистачає. Побачив, що воно заслуговує на більше, аніж "кава-пляцки-шоколадки". Цей ролик – лише одне зі втілень концепції промоції Львова. Зараз я би дещо інакше знімав, але розумію, що для того мені потрібна була би команда, а також хочаб якесь фінансування", – розповів режисер.

Львів у новинах:

Тролейбус № 13 в середу курсуватиме за звичним маршрутом 

Як зміниться площа біля Оперного театру: докладно 

Понад сто будинків Львова лишилися без гарячої води 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах