У Львові Руслан Сенічкін влаштує кухню-майданчик і познайомить зі своєю книгою

фото з сайту www.uaua.info

фото з сайту www.uaua.info

Дозвілля та їжа
11 вересня 2015 15:10

Телекулінар Руслан Сенічкін влаштовує кухню-майданчик на Форумі видавців у Львові та презентує кулінарну книгу для дітей. Про це інформує Дивись Інфо.

На Форумі видавців у Львові з 10 по 13 вересня у приміщенні Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17, третій поверх, стенд №310) буде працювати кольоровий майданчик-кухня для презентації книжки Руслана Сенічкіна "Сніданки для дітей"*. Спеціальна атракція – арт-стіна, на якій всі охочі зможуть намалювати-розмалювати улюблену страву домашнього сніданку.

У Львові автор кулінарних книжок та ведучий ранкової програми на телеканалі "1+1" Руслан Сенічкін запропонує цікаві ідеї для сніданків та ланчів для школярів, а ще подарує іграшки, проведе кулінарний майстер-клас на Площі Ринок та нагодує дітлахів томатним супом, а потім – корисними солодощами.

Зустріч Сенічкіна з родинами та дітлахами, ґаздами та ґаздинями, відбудеться у п’ятницю, 11 вересня, у Палаці Мистецтв біля фірмового стенду "1+1" з 15:00 до 18:00. Руслан обговорить із читачами цікаві та корисні рецепти поживних сніданків, рекомендовані дієтологом Галиною Незговоровою, співавтором книжки.

Шанувальників корисного харчування чекає тепле спілкування, автограф-сесія та фото на згадку. Також малята поласують смачними вітамінними цукерочками і яблучним печивом за рецептом Руслана й зможуть отримати подарунки-іграшки.

Наступного дня, 12 вересня, буде проведено кулінарний майстер-клас.  Зустріч із Русланом запланована в центрі міста, на Площі Ринок, з 17:00 до 19:00. Телекухар зварить "Суп з печених помідорів" за рецептом з книжки "Сніданки для дітей"  та пригостить ним гостей.

На площі будуть працювати аніматори для діток. Як ми знаємо, Сенічкін колекціонує кулінарні секрети, тож можна буде вписати свої унікальні рецепти  консервування  в його спеціальну гостьову книгу. Найкращі ідеї будуть відтворені у кулінарній рубриці в ефірі та опубліковані в наступних книжках автора.

Руслан Сенічкін радий новій зустрічі з львів’янами: "Я вже з нетерпінням чекаю цих днів. За останній час ми зібрали багато секретів, порад, пропозицій глядачів "Сніданку з 1+1" з усієї нашої країни, але львівські господині були чи не найактивнішими. Згадуємо, як рік тому ми презентували обкладинку першої нашої книжки на знаменитому Форумі видавців, і от повертаємося сюди вже з другою!

Це така чудова нагода зустрітися з аудиторією "Сніданку", особливо найменшою, і з нею поспілкуватися. За той час, що виходять в світ наша рубрика в "Сніданку" й наші книжки, ми приготували майже 1000 страв! Це різні смаки, різні враження, це абсолютно різні емоції. Нам є чим поділитися! Тому я всіх запрошую у Львів, на Форум видавців до нас на гостину!", – запрошує Руслан Сенічкін.

Рецепти, опубліковані в "Сніданках для дітей", перевірено та схвалено лікарем-дієтологом Галиною Незговоровою. Зокрема, для школярів рекомендовані на сніданок такі страви: чізкейк із гарбузом, томатне печиво, вівсяно-ягідний десерт, найкорисніший бургер, маршмелоу та багато інших.

Галина Незговорова, лікар-дієтолог і співавтор книжки, радить:

"Перед сніданком ваша дитина має прокинутись набагато раніше, за 30-40 хвилин, ваше головне завдання – зробити так, щоб вашому малюкові сподобався запах з кухні. Напередодні важливо обговорити, чим будете снідати. Якщо ми обговорюємо з дитиною, то вона одразу почувається дорослішою і, повірте, обов’язково з’їсть те, що ви їй запропонуєте. В жодному випадку не можна примушувати їсти, ваш малюк має сам захотіти".

Львів у новинах:

Форум видавців: ТОП подій, які варто відвідати сьогодні 

Начальник львівської поліції вперше побував на форумі: купував книги і робив селфі (фото, відео) 

Дізнайся, які книги визнані на львівському форумі найкращими

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах