Lviv Coffee Festival: напій варили у 20-літровій джезві і пригощали городян

фото з сайту kp.ua

фото з сайту kp.ua

Дозвілля та їжа
24 вересня 2015 17:37

У Львові розпочався Lviv Coffee Festival, який вважається найбільшою подією кавової індустрії в Європі. На відкритті чемпіон світу з приготування кави, італієць Давіде Берті, зварив запашний напій у 20-літровій джезві, виготовленій саме для цієї події.

 Про це повідомили в оргкомітеті фестивалю.

Нагадаємо: Кавові кіносеанси, баттл баристів, чемпіонат з лате-арт: детальна програма Lviv coffee festival

"До цієї події наші ковалі спеціально виготовили величезну джезву - більше як на 20 літрів. І діючий чемпіонат світу з приготування кави в джезві  - Давіде Берті, якого ми запросили з Італії, заварив всім гостям фестивальну каву", - розповіли організатори свята.

Також до урочистостей були виготовлені оригінальні фестивальні горнятка. Конкурс на створення фестивальної філіжанки з-поміж 25 дизайнерів виграла Олександра Квик. Фестиваль триватиме до неділі, 27 вересня. У ці дні тут відбудуться майстер-класи та змагання з обсмажування та приготування кави, тур кав'ярнями Львова й голосування за найкращий заклад, виставка кавового обладнання й аксесуарів, Кавовий ярмарок та інші заходи. В суботу "велофанів та кавоманів" запрошують на спільну поїздку старовинними вуличками Львова - "Кавову Веломилю".

Під час фестивалю збиратимуть кошти на потреби львівської лікарні Охматдит: на благодійність піде по 1 гривні з кожного проданого квитка та вся сума, зароблена з продажу солодкої вати.

Львів у новинах:

Кава, шоколад, вино: головні гастрономічні фестивалі осені у Львові

Велофанів та кавоманів запрошують на "Кавову веломилю"

Топ-10 культурних подій осені у Львові 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах