У Львові виступить гурт Kozak System

Новина - Дозвілля та їжа - У Львові виступить гурт Kozak System

Новина - Дозвілля та їжа - У Львові виступить гурт Kozak System

Дозвілля та їжа
29 вересня 2015 17:58

Команда Kozak System завітає у Львів в рамках всеукраїнського туру "Наш маніфест". Про це VG Львів повідомили організатори концерту.

Гурт виступить 13 листопада у клубі Picasso

- "Наш маніфест" – це масштабне рок шоу, де “Козаки” зіграють велику програму, складену із нових та старих пісень. Це насамперед українська  рок музика, яка має безліч відголосів -  ска, реггі,  етно,  фолк   та якісна поезія, - кажуть організатори.

- В цьому турі ми будемо грати пісні, які заставляють людей думати аналізувати. Нам би хотілось, щоб на українську сучасну музику дивились не як на шароварщину, диковинний продукт з елементами “етно”, а як на сучасну і модну музику, яка відрізняє нас від решти музикантів світу, - розповідає Іван Леньо, вокаліст Kozak System. 

- Цей тур – промоція нашого альбому “Живи і Люби”, реліз якого відбувся навесні. Ми запросили    друзів-музикантів  підтримати наші концерти і зіграти на початку шоу, на що вони радо погодились. До Львову приїде команда з Польші Red Lips, - каже  Володимир Шерстюк, бас-гітарист Kozak System. 

До речі, цього року польські ЗМІ назвали Kozak system найвідомішою  командою  з України. У  червні 2015 гурт представляв Україну  на міжнародному  музичному фестивалі у Польщі “Oswiecim LIFE Festival”, де грали разом з UB40, Сhris De Burgh, Lemon та іншими  відомими музикантами зі всього світу. В серпні "козаки"  зіграли на чеському фестивалі Trutnoff, де стали хедлайнерами фестивалю разом із Prodigy, The Subways, Matisyahu.

Читайте також:

У Львові заспівають С.К.А.Й. & Alloise 

Топ-10 культурних подій осені у Львові

Кавові кіносеанси, баттл баристів, чемпіонат з лате-арт: детальна програма Lviv coffee festival

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах