У Львові запустили стартап для жіночого онлайн шопінгу

фото з сайту panna.org.ua

фото з сайту panna.org.ua

Дозвілля та їжа
30 вересня 2015 09:35

Львівський стартап SvitStyle – це маркетплейс, на сторінках якого розміщено сотні інтернет-магазинів жіночого одягу зі всієї України. Тепер можна відвідати 200 різних інтернет-магазинів, не відходячи від комп’ютера, та здійснити омріяну покупку.

Кожен із сайтів, що представлено на цьому ресурсі, пропонує широкий асортимент модних новинок, стильного жіночого одягу, якісного взуття та аксесуарів від провідних світових брендів.  

Сьогодні на Svitstyle представлено понад 220 000 товарів. Це 200 різних інтернет-магазинів, в яких можна знайти абсолютно все для модного образу. Тому не лише львів’яни, але й жителі всієї України спокійно можуть здійснювати шопінг прямо з дому, не витрачаючи зайвого часу на походи магазинами.

Можна лише уявити, що ви зайшли до величезного торгового центру, де сотні бутиків та тисячі товарів, все що треба зробити – натиснути на кнопку і купити обновки. Від 15 до 25 тис. відвідувачів щодня користають з такої нагоди.

Достатньо зайти на сайт, обрати категорію, завдяки фільтру – бажаний колір, ціну, розмір тощо і купуєте вподобану річ.  Це легко, просто і справді доступно для всіх.

Джерело: tvoemisto.tv

Львів у новинах:

У Львові проведуть фестиваль активного відпочинку Gorgany outdoor mini – fest

У Львові стартувала загальноміська ініціатива "Місто дружнє до дітей" 

У мережі з'явилось відео пробного рейсу швидкісного потяга зі Львова до Чернівців (відео) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах