Обери друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото)

фото з сайту http://nadasuge.ru

фото з сайту http://nadasuge.ru

Дозвілля та їжа
30 вересня 2015 16:26

Те, що собака вірний друг людини, життєва аксіома, яка не потребує доведення. Тому й любимо ми собак. Щоправда, домашніх. 

А яку любов ми даруємо безпритульним псам, яких щодня бачимо поодинці і зграями у дворах багатоповерхівок, новобудов, у підземних переходах? Чи так само з любов’ю піклуємося про них?  

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Читати також: Подбайте про братів ваших менших: 10 щасливих тварин, яких прихистили львів'яни

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про п'ятьох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом.


Рекс


Обери друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото

Його можна назвати довгожителем ЛКП "Лев". Його навіть хотів забрати один чоловік з Винник. Новий власник  уже завів пса в автомобіль і успішно поїхав з ним додому, та по дорозі Рекс "наслідив"в в машині. Поки новий господар прибирав авто - Рекс втік і через два тижні знову повернувся до ЛКП. І тепер він знову чекає на свого господаря, який буде йому близьким по духу, а він, у свою чергу, стане йому вірним охоронцем.

Вік собаки - 3-4 роки.


Рембо


Обери друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 1

Це — особливий собака, який чекає вірного та дбайливого друга. За невідомих обставин його підстрелили. Одну кулю лікарі змогли дістати, друга застрягла в хребті. Через це задні лапки Рембо нерухомі, проте він активно рухається на передніх. Собака з характером, цінує ласку і вірність. Очікує на колеса-протез, завдяки яким зможе повноцінно пересуватися і ходити на прогулянки.

Вік: 3-4 роки.


Циган


Обери друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 2

Циган — чорний, як ніч. Собака живе в ЛКП “Лев” уже давно, близько двох років. Втім, час та місце його відлову сьогодні нам невідомі. Дуже спокійний, може весь день просидіти в буді. Але коли треба повертатися з прогулянки, активно заперечує. Дуже любить прогулянки та людське товариство.


Вовчик


Обери друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 3

Собака мав перелом зі зміщенням тазу. Вже ходить добре. Перебуває в ЛКП “Лев” з 14 вересня, був відловлений на вулиці Хмельницького. Зовні схожий на вовка, дуже ніжний собака. Коли бачить людей — скавчить, прагне спілкування.

Вік: 10 місяців.


Монтік


Обери друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 4Потрапив до ЛКП “Лев” після того, як його сильно покусали інші собаки. Грайливий, з характером, любить домінувати у вольєрі, але до людей дуже ніжний. Перебуває в ЛКП “Лев” з початку вересня. Був відловлений на проспекті Чорновола, біля палацу Гната Хоткевича. В нього є опікун Олена, яка погодилася, розповісти про собаку більше (тел.: 063 259 65 52).

Вік: 5 років

Усі собаки здорові, стерилізовані, вакциновані та готові їхати у новий дім.

Фото: Микита Печеник (Happy Muzzles)

Контакти ЛКП “Лев”: вул. Промислова, 56, тел.: 252-30-41.

Розклад роботи: пн-пт. з 9:00 - 18:00 год, без перерви на обід. ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

Львів у новинах:

У Львові безпритульних собак ідентифікують 

Придбайте собі друга: 5 милих цуценят чекають на свою сім'ю 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах