Свято у Львові: Укрпошта запрошує на виставку філателістів

фото з сайту 1256.lviv.ua

фото з сайту 1256.lviv.ua

Дозвілля та їжа
01 жовтня 2015 09:26

7-10 жовтня у м. Львів у рамках святкування Всесвітнього дня пошти (9 жовтня) відбудеться XIV Національна філателістична виставка з міжнародною участю "Укрфілексп 2015" - одне з найважливіших культурних заходів Львова та України загалом. Про це інформує zamkova.info

На свято з’їдуться 130 філателістів з України та інших країн світу, презентуючи свої експонати на різну тематику. Протягом виставки, працюватиме компетентне журі, яке обере кращі з кращих надбань приватних колекцій. Для гостей свята будуть представлені цікаві майстер класи, оглядові екскурсії та можливість придбати вишукані поштові мініатюри.

Укрпошта гостинно запрошує усіх взяти участь у святі, познайомитися з видатними філателістами, відкрити для себе міжнародний проект обміну поштовими листівками Postcrossing, придбати нові випуски українських поштових марок, листівок і конвертів, оглянути представлені на виставці унікальні філателістичні експонати. 

Цьогоріч виставка пройде під гаслом "Мир через культуру". Завдяки поштовим маркам та іншій філателістичній продукції Укрпошта об’єднає різні спільноти людей навколо прекрасного та сприяти усвідомленню ідеї встановлення миру на землі.

Чотири дні Львів буде поринати в атмосфері доброго настрою та океані шедевральних мініатюр. У Програмі заходу – введення в обіг поштових марок, присвячених Всесвітньому дню пошти, чемпіонкам світу з шахів – Анні та Марії Музичук, 300-річчю Львівської пивоварні, спецпогашення поштової марки "Покрова Богородиці" та інших цікавих сюжетів, святкові заходи, присвячені Всесвітньому дню пошти та ще безліч сюрпризів і приємних миттєвостей. 

"Місто Лева приймає філателістичну спільноту не вперше: історія проведення подібних виставок досить цікава й насичена. Водночас, цьогорічна виставка – це не лише фестиваль з культурного обміну та демонстрація колекційних надбань, а й чудова нагода відзначити випуском поштової продукції високі спортивні досягнення українців, добрі господарські традиції нашого народу та вічні культурні цінності. Запрошуємо усіх на свято!" - заохочує до участі керівник Укрпошти Ігор Ткачук.

Укрпошта гостинно запрошує всіх поціновувачів мистецтва поштової мініатюри розділити естетичну насолоду від XIV Національної філателістичної виставки у Львові протягом 7-10 жовтня (основна частина заходів, яких відбудеться за адресою: "Будинок вчених", вул. Листопадового Чину, 6, м. Львів) та отримати незабутні враження від корисно проведеного часу.

Свято у Львові:  Укрпошта запрошує на виставку філателістів фото

Львів у новинах:

Цікавий Львів в межах кільцевої дороги

На площі Митній зруйнували фонтан (Фото)

Обери друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах