У Львові проведуть етно-ярмарок "Схід та Захід разом"

Фото взято з сайту pik.ua

Фото взято з сайту pik.ua

Дозвілля та їжа
01 жовтня 2015 09:57

З 17 по 18 жовтня у парку імені Івана Франка проведуть волонтерський етно-ярмарок "Схід та Захід разом".

Участь у події, яка триватиме два дні поспіль, візьме понад 30 майстрів хенд-мейд, вокалісти, хореографічні колективи, волонтери та інструктори, що будуть проводити майстер-класи для дорослих та дітей.

Мета заходу - занурити дітей зі Східних областей в унікальну атмосферу української культури і традицій, які викликають щире почуття патріотизму.

Усі зібрані кошти від продажу етно-сувенірів будуть спрямовані на відкриття класу української музичної творчості у школі №13  міста Слов’янська.

Клас буде оформлений в українській стилістиці. На стінах портрети відомих поетів, письменників та діячів України, народні музичні твори, Державний Гімн України тощо. Таким чином, львів’яни дітям Сходу передають частинку своєї любові до  української культури, традицій, а діти Слов’янська, в свою чергу, передадуть вироби з кераміки та глини, які вони зробили своїми руками. Усі охочі зможуть зробити свій вклад у розвиток української культури в Слов’янську, передавши дітям книжки українських письменників, вишиванки, рушники тощо.

Також усі охочі зможуть побачити на відео-трансляції під час проведення ярмарки діток, які навчаються у школі №13 м. Слов’янська, вчителів, які у ній викладають та, взагалі, у якому стані зараз знаходиться ця школа, - кажуть у прес-службі ЛМР. .

Львів у новинах:

Цікавий Львів в межах кільцевої дороги

На площі Митній зруйнували фонтан (Фото)

Обери друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах