Львів'ян очікує сильний вітер: якою буде погода на вихідні

фото з сайту designbezgalstuka.com

фото з сайту designbezgalstuka.com

Дозвілля та їжа
16 жовтня 2015 17:11

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 17 жовтня, вночі та вранці будуть пориви південно-східного вітру 15-20 м/с. Вночі без істотних опадів, вдень часом дощ. Температура повітря вночі становитиме 8-10° тепла, вдень 12-14° тепла.

18 жовтня: хмарна погода з проясненнями. Вночі невеликий дощ, вдень - без істотних опадів. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде 3-8° тепла, вдень 9-14° тепла.

19 жовтня: хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень часом дощі. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 1-6° тепла, вдень 9-14° тепла.

"Вітряна погода в міській місцевості небезпечна не лише ймовірним переохолодженням, але і можливими небезпечними явищами, - застерігає начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький. - Тому закликаємо наших мешканців одягатись тепло, зважаючи на холодний вітер, щоби не застудитись. По-друге, просимо зачиняти вікна та двері зі склом. Закликаємо бути уважними, проходячи через парки, щоб під дією сильного пориву вітру не обламалась гілка і не завдала травм. Нагадуємо, що обірвані дроти дуже небезпечні. В разі виявлення таких дротів, не торкайтесь до них і відразу повідомте на "гарячу лінію міста" за номером 15-80, або 297-59-11. Сюди ж просимо повідомляти про будь-які надзвичайні чи небезпечні ситуації".

Львівська міська рада звертається до мешканців з проханням оминати місця поблизу ліній електропередач та великого скупчення дерев, що можуть становити особливу небезпеку при сильному вітрі.

Львів у новинах:

Осінній пікнік у Львові: що буде цікавого

Антикварні меблі з старовинної львівської аптеки розпродають на OLX

Лижний сезон розпочато: у Карпатах лежить півметровий сніг (фоторепортаж)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах