У Львові відбудеться "битва оркестрів"

Фото взято з сайту ru.espreso.tv

Фото взято з сайту ru.espreso.tv

Дозвілля та їжа
19 жовтня 2015 14:07

У четвер, 22 жовтня,  на сцені Львівської опери відбудеться черговий етап масштабного всеукраїнського проекту "Битва Оркестрів". Про це Львівському порталу повідомили організатори.

У музичному шоу-двобої зустрінуться два оркестри – Львівський академічний молодіжний симфонічний оркестр "INSO-Львів" (художній керівник – Мирослав Скорик; диригент – Євген Крук) і Одеський симфонічний оркестр "Hardy Orchestra" під диригуванням Олексія Андрійчука. Крім того, організатори проекту – концертно-продюсерська компанія "Magic Box" – підготувала для меломанів ексклюзивний сюрприз: спеціальними гостями вечора буде відомий вокальний секстет "ManSound". Початок унікального концерту-змагання – о 19:00.

Оркестри "INSO-Львів" і "Hardy Orchestra" уже зустрічалися на одній сцені у музичному двобої – у серпні цього року. Тоді "Битва Оркестрів" відбувалася в Одеській опері, і перемогли львів’яни (переможців визначають глядачі, голосуючи опісля шоу своїми квитками). Відтак 22 жовтня у Львівській опері пройде "концерт у відповідь".

Два оркестри, два харизматичні диригенти, талановиті музиканти (зокрема, з "INSO-Львів" грає скрипаль-віртуоз Олександр Божик), голосисті вокалісти (у складі "INSO-Львів" – це Оксана Муха і Олена Корнєєва; у складі "HardyOrchestra" – Тетяна Олександрова та Денис Мельник), дотепні ведучі – дует "НеМачі", якісне технічне забезпечення і, звичайно ж, її величність музика! Музично "Битва" складається із трьох тематичних турів: "Авторські твори", "Українські народні і сучасні хіти" та "Світові суперхіти". А в кульмінації концерту-двобою два оркестри разом виконають один твір, щоправда, при цьому диригенти поміняються місцями!

За задумом творців "Битви Оркестрів", грандіозне шоу побудоване таким чином, що на сцені одночасно перебувають два колективи, а це – понад сто музикантів. Оркестри наче кидають виклик один одному і намагаються здивувати своєю майстерністю та винахідливістю не лише слухачів у залі, а й колег по музичному "цеху". Одне слово, майже тригодинне шоу творитиметься просто на очах у глядачів, руйнуючи усі можливі рамки та стереотипи у сприйнятті симфонічних оркестрів.

Львів у новинах:

Чемпіонат бодібілдінгу, фітнесу та бікіні у Львові: як це було (фото) 

Середу у Львові загудуть сирени: що треба робити

Поляки надрукували скандальну мапу, де Львів зображений частиною Польщі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах