Lviv fashion week супроводжуватимуть лекції критиків та фешн-експертів

Фото: facebook.com/lvivfashionweek

Фото: facebook.com/lvivfashionweek

Дозвілля та їжа
21 жовтня 2015 11:12

На покази головної модної події року квитки практично розкуплені. Львівський тиждень моди стартує вже наступного тижня. Кожен сезон ця модна подія збирає більше 12000 відвідувачів і вважається одним з наймасштабніших заходів у світі фешн Східної Європи.

Цього року організатори віддають перевагу українським кутюр'є - покази в суботу і неділю завершаться модними колекціями весна/літо 2016 від відомих дизайнерів Оксани Мухи та Роксолани Богуцької.

- З іноземних гостей будуть білоруський дизайнер Natasha TSU RAN, польський дизайнер Alicja Czarniecka, fashion-редактори, блогери та фотографи з Франції, Італії, Польщі, - зазначають організатори Lviv fashion week. - У рамках співпраці з Міжнародним конкурсом дизайнерів The Golden Thread (Польща) на основній локації колекцію весна/літо 2 016 представить його фіналістка.

Основною локацією тижня моди стане Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького - на відміну від інших місць, на покази сюди можна потрапити тільки по квитках і за запрошеннями.

Цього року програму доповнять лекціями модних критиків, блогерів та експертів, презентацією аромату і книги від історика моди.

Шоурум також працюватиме в аеропорту. Завершить Львівський тиждень моди показ Роксолани Богуцької, який за традицією буде благодійним - всі гроші від продажу квитків спрямують на допомогу вихованцям дитбудинків та дітям з малозабезпечених сімей.

Де: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького, вул. Любінська, 168.

Коли: 29 жовтня - 1 листопада

Ціна питання: 200-500 гривень (вхід на покази в інших локаціях - вільний, на STEBLAKIZM в четвер - за запрошеннями, на лекції - за попереднім записом).

Джерело: kp.ua.

Львів у новинах: 

Патрульні поліцейські у Львові розбили ще одне авто (фото)

Російський письменник оселився у Львові на парковці, сподіваючись отримати українське громадянство (відео)

Трагічна ДТП на трасі під Львовом: є загиблі й постраждалі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах