Юлія Лорд дасть благодійний концерт у Львові

Фото: cultprostir.ua

Фото: cultprostir.ua

Дозвілля та їжа
06 листопада 2015 14:40

Юлія Лорд 8 листопада виступить з благодійним концертом на Roksolana Red Nose Day Afterparty на підтримку важкохворих дітей. Благодійний концерт прийматиме оновлена тераса ресторану "PartyFon", що у ТЦ Роксолана.

Концерт стане одним із заходів Фестивалю добра "Червоні носики", які Всеукраїнський благодійний фонд "Запорука" третій рік поспіль проводить у Києві та Львові. Благодійний збір цьогорічного фестивалю організатори спрямують на придбання дороговартісного діагностичного обладнання – цитоцентрифуги – до лабораторії львівської дитячої лікарні (Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру).

Юлія Лорд дасть благодійний концерт у Львові фото

Прототип фестивалю – світова ініціатива Red Nose Day. Її ідея – кошти, виручені від продажу сотень, тисяч і мільйонів червоних носиків, використовують на добрі справи. Фестиваль в Україні об’єднує багатьох благодійників: кожного, хто придбав носик, сувенірну продукцію, допоміг з їх поширенням, батьків із дітьми, які відвідали сімейне свято, майстрів-народних умільців, клоунів, аніматорів, волонтерів, представників дитячих закладів і послуг для дітей, спонсорів, партнерів, відомих особистостей.

"Цього року Roksolana Red Nose Day Afterparty стане фінальним акордом львівського сімейного свята червоних носиків, яке триватиме протягом недільного дня 8 листопада у Львівському палаці мистецтв. Увечері ж дорослі зможуть одягти червоні носики, які отримають на вході на вечірку, розважитися, помилуватися приголомшливим виглядом нічного Львова та зробити добру справу. Ми сердечно дякуємо Юлії Лорд, яка вже вкотре з великою теплотою і радістю підтримує дітей, які борються з важкими недугами. За бажання підтримати Red Nose Day Ukraine зможе практично кожен", – зазначила керівник львівського представництва ВБФ "Запорука" Ярина Хомцій.

"Маленький носик – велике життя. Я з величезним ентузіазмом підтримую добру справу, яку творить фонд Запорука. Допомагати рятувати життя – висловлювати любов і вдячність світу. Без цього, чим би не займалися, все було б несправжнім", – каже виконавиця.

Фейсбук івенту

Львів у новинах:

Які вулиці Львова перейменують в рамках декомунізації

На Львівській залізниці змінили графік руху 18 електричок

Львівський аеропорт досі не приймає літаки

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах