Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел

Фото: relver.livejournal.com

Фото: relver.livejournal.com

Дозвілля та їжа
10 листопада 2015 11:36

Замок Тамплієрів, а ще багато історичних замкових споруд і комплексів можна зустріти завітавши в кінець подвір’я палацу Потоцьких у Львові.   В цьому маленькому парку мініатюр на 50 квадратних метрах можна побачити половину давньої України.

Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото

Тут на якийсь час забуваєш про все і просто розглядаєш ці, зроблені майстерною рукою, маленькі дива.


Стовп у Кам’янці


Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 1Місце-знаходження: у давнину Берестейська земля, тепер Білорусія. Закладено 1276 року.


Замок княжої доби в Олесько


Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 2Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 3Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 4Місце-знаходження: у давнину Волинь, тепер Львівська область. Зведено у XIV-XV століттях.


Замок Тамплієрів у Середньому


Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 5Місце-знаходження: Закарпаття. Зведено у XIII-XVII століттях.


Костел у Біще


Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 6Місце-знаходження: Галичина, Тернопільська область. Зведено у XVII-XVIII століттях.


Замок в Острозі


Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 7Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 8Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 9Місце-знаходження: Волинь, Рівненська  область. Зведено у XIV-XVІ століттях.


Високий замок у Львові


Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 10Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 11Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 12Парк мініатюр у Львові: замок Тамплієрів, споруда княжої доби та сонячний костел фото 13Місце-знаходження: місто Львів.  Зведено у XIІІ-XVІІ століттях.

Джерело: photo-lviv.in.ua

Львів у новинах:

Цікаві Карпати: мисливський замок Шенборнів (фоторепортаж)

Від "Коханки капітана" до "Вероніки": огляд закладів на проспекті Шевченка у Львові

ТОП-10 кафе та ресторанів Львова на думку користувачів Foursquare

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах