Львів'янину на замітку: з’явився український онлайн-кінотеатр з легальним кіно

фото з сайту static.migom.by

фото з сайту static.migom.by

Дозвілля та їжа
16 листопада 2015 13:54

Власники файлообмінника FS.to спільно з асоціацією з управління аудіовізуальними правами "Арма-Україна" запускають онлайн-кінотеатр з легальним контентом. Працюватиме він на домені FS.ua.

Вже кілька днів портал доступний в мережі. Користувачам обіцяють близько тисячі легальних  фільмів, серед них "Божевільний Макс", серія "Хоббіта", "Голодні ігри" та багато інших. Поки що проект працює в тестовому режимі, а на головній сторінці сайту FS.to розміщений зелений банер, що рекламує новий портал зі слоганом "FS.ua повертається!".

Ініціатива належить Асоціації "Арма-Україна", першими її підтримали власники FS.to. Новий сайт FS.ua виділений в окремий проект й працює на основі договорів з Ferazko Holding (якій належить файлообмінник) про надання домену і платформи, і "Арма - Україна" - про використання об'єктів авторських прав. Файлообмінник став першим проектом в цій ініціативі, оскільки його користувачі цікавляться переглядом фільмів, а сам сайт не фігурував в міжнародних списках організацій із захисту інтелектуальної власності, пояснюють в асоціації.

Наступний етап ініціативи з легалізації контенту - підключення інших популярних сайтів. Зараз для цього створюються платформи і формуються умови роботи. У сайту FS.to (який колись називався FS.ua) раніше траплялися перебої в роботі, пов'язані зі скаргами Української антипіратської асоціації. Тоді глава асоціації Володимир Ілінг заявляв, що файлообмінник не реагує на претензії і продовжує надавати доступ до піратських копій фільмів, що йдуть в кінотеатрах. Через скарги асоціації у файлообмінника вилучили сервери .

Джерело:ain.ua

Львів у новинах:

У Львові опрацювали 100% електронних протоколів

В біженки вимагають аналіз ДНК щоб зареєструвати дитину у Львові

У Львові відкрили 25-метровий басейн (фото, відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах