Завтра стартує туристичний проект "Ніч у Львові"

фото з сайту www.justlviv.it

фото з сайту www.justlviv.it

Дозвілля та їжа
03 грудня 2015 11:06

З 4 до 6 грудня у Львові проходитиме традиційний промоційно-туристичний проект "Ніч у Львові", який відбувається двічі на рік. Цього разу ювілейна десята "Ніч у Львові" відбудеться на початку зими. Багато місць будуть вперше відкриті для загалу. Цього разу організатори підготували безліч нових цікавинок.

"Цьогорічна ніч у Львові відбувається з 4 до 6 грудня, тому що з організаційних причин ми змістили дату проведення, але, тим не менше, зараз ми для себе аналізуємо і думаємо, що можливо на наступний рік дата проведення проекту теж буде дещо відкореговано. Це пов’язано з відвідуваністю учасників, хоча зазвичай на  "Ночі у Львові" в середньому буває близько 20 тисяч гостей протягом трьох ночей. Власне, це вже вдесяте ми проводимо цей проект і підготували багато цікавих локацій", – зазначила Марта Іванишин, керівник відділу промоції міста ЛМР.

"У рамках проекту за підтримки Kavalier Boutique Hotel відбудеться відкриття “Стежки Чернеча” у парку “Знесіння”, де екскурсії буде проводити монах, який відведе учасників до оглядового майданчика, звідки відвідувачам відкриється чудовий краєвид нічного міста. Далі учасники вирушать у прогулянку Черешневим Гаєм та пройдуть до  Церкви Вознесіння Господнього, яка є символом парку. Завершальним етапом стане оглядова вежа. Все це буде доповнюватися неймовірно цікавими історіями та легендами про парк. Місце зустрічі: вул.Чернеча гора (біля дитячого майданчика)", – додала Віра Одинець, представник Kavalier Boutique Hotel.

Вперше до проекту "Ніч у Львові" долучається музей Олекси Новаківського, де у суботу о 18:30 год відбудеться тематична екскурсія “Сакральна тематика у творчості Олекси Новаківського”, а з 19.30 до 21.00 год пройде інтерактивний концерт від гурту “Троє Зілля”.

Важливо зазначити, що цього разу у "Ночі у Львові" беруть участь усі відділення Національного музею ім. А. Шептицького, окрім відділення на вул. Драгоманова.

"Кредобанк" постійно підтримує "Ніч у Львові" і не зробив винятком зимовий сезон. Варто зазначити, що дати проведення проекту збіглися з відкриттям нашого нового відділення, що на вул. Цеховій, 1, де у суботу, 5 грудня, о 20.00 годині лунатиме класична музика від квартету Віртуозів Львова. Традиційно, що вхід на усі події "Кредобанку" є вільним, тому запрошуємо усіх охочих", – розповів Віктор Гальчинський, керівник прес-служби ПАТ “Кредобанк”.

Вперше у підземеллях театру ім. Лесі Українки впродовж трьох вечорів відбуватиметься магічна подія "Марево", де сяючий під ультрофіолетовим світлом простір, полотна й декораціі створять атмосферу, яка повністю огорне та віднесе відвідувачів далеко від звичного середовища.

Також у перший вечір проекту відбуватиметься презентація "AzzA light painting show" – анімації світлом від Катерини Аззи. О 18:00 год анімаційний ролик мальований світлом присвячений творчості Чарлі Чапліна. О 20:00 год — світлове лав-сторі.

Виступ відбудеться в дворику арт-простору “Щось Цікаве”, площа Ринок, 13, який теж вперше долучається до нічного дійства. Вхід — вільний. Окрім цього у неділю у арт-просторі "Щось цікаве" виступатиме новостворений експериментальний проект акустичної музики “Pumpkin Tea Club”.

Зорієнтуватися в різноманітті заходів і не пропустити цікавого відвідувачам фестивалю допоможуть 70 волонтерів – в них можна буде отримати програму заходів і карту міста.

Ці та інші цікаві вистави, екскурсії та атракції чекатимуть на усіх хто візьме участь у проекті "Ніч у Львові". Ознайомитись з детальною програмою заходів, спланувати свій нічний маршрут, зареєструватись чи придбати квитки можна за посиланням.

Також за допомогою мобільного додатку “Ніч у Львові” програму фестивалю можна завантажити у свій телефон чи планшет та прочитати детальний опис кожної події, подивитись розташування на карті, купити квиток онлайн та додати подію до свого маршруту.

Завантажити додаток на Google Play.

Львів у новинах:

У Львові з'явилася "Добра скриня" з безкоштовними продуктами 

"Гарячий" грудень у Львові: Скрябін, 5`nizza, Jazz Bez та багато іншого

Свято Пампуха, фестиваль вертепів та "Червено вино": святкуємо Різдво на Західній Україні

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах