Як це було: у Львові виступив гурт 5'nizza (фото, відео)

Фото Уляни Шиманської.

Фото Уляни Шиманської.

Дозвілля та їжа
05 грудня 2015 11:17
Автор: Уляна Шиманська

Перший у Львові концерт 5’nizza став втіленням мрії багатьох фанатів з Західної України, що чекали цієї події практично з часу заснування групи. Фани пережили розпад, довго очікували воз'єднання і, нарешті, дочекалися. В  березні хлопці оголосили про реюніон, а протягом наступних місяців опублікували декілька синглів, що вже встигли стати хітами.

До виходу музикантів на сцену в залі зібрався справжній натовп: студенти, закохані пари, компанії друзів, старші і молодші. Всі були тут. З перших треків Сергій Бабкін та Андрій Запорожець запалили зал енергетикою та теплом. На 2 години холодний палац спорту "Україна" (Запорожець виступав у шапці та шарфику) перетворився на справжню "Ямайку". 

 

Фото Уляни Шиманської.

Панувала атмосфера любові, радості та братерства. Музиканти та публіка були на одній хвилі і цей колосальний обмін енергією просто не можна було не помітити. Вічно молоді хіти 5’nizzа набули драйву живого звучання. Тут пролунали "Весна", "Морячок", "Стрела", "Я с тобой", "Солнце" і ще багато пісень, які запам'ятали стіни, мабуть, усіх студентських гуртожитків, кухонь та паркових лав країни. Тому що ці пісні співали, співають и будуть співати усюди. 

"Заряженные какие", - крикнув Бабкін після чергового треку. І справді - такого запалу музиканти просто не сподівалися. Сан підігрівав публіку своїм коронниим "аууууч", а народ в свою чергу дякував хлопцям шаленими оваціями. 

Весь зал світився щасливими обличчями, які нарешті дочекалися пісень "Я не той" та "Cолдат" в живому виконанні. На прощання Бабкін подякував за атмосферу і пообіцяв , що це не останній концерт 5’nizza у Львові. Зняв з себе фірмову футболку гурту та кинув її в натовп. Вечір 5'nizza в п'ятницю дійсно вдався. 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах