Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж)

фото Справжня Варта

фото Справжня Варта

Дозвілля та їжа
21 грудня 2015 11:47

Як повідомляв VG Львів, 19 та 20, 26 та 27 грудня, а з 2 і до 14 січня – щоденно о 13.30 з першого перону головного вокзалу станції Львів вирушатиме у подорож паровоз Л-3535, який курсуватиме за маршрутом Львів-Брюховичі-Львів

Святковий потяг вирушатиме зі Львова о 13:30 год. та прибуватиме у Брюховичі о 13:50 год. Зворотно відправлятиметься о 14:25 год. та прибуватиме до Львова о 14:45 год. Таким чином, тривалість святкової подорожі становитиме 1 год. 15 хвилин. Під час поїздки у вагонах, які святково прикрасили учні Львівської дитячої залізниці,  пасажирів очікують різдвяна атмосфера та прекрасні краєвиди, а на станції Брюховичі юні залізничники організують невеличке театралізоване дійство.

Як повідомили VG Львів у прес-службі Львівської залізниці проїзд буде безкоштовним.

Читайте також Як пройшла перша поїздка різдвяним ретро-поїздом у Львові (фоторепортаж)

Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж) фото

Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж) фото 1Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж) фото 2

Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж) фото 3"Перші мандрівки ретро-потягом уже відбулися і викликали потужний ажіотаж серед охочих до цікавих подорожей.   Попри велику кількість пасажирів у кожному вагоні, атмосфера серед пасажирів була святковою та винятково доброзичливою. Татусі і мамусі зі своїми чадами захоплено розглядали пейзажі за вікном та жваво обговорювали побачене.

Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж) фото 4Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж) фото 5

Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж) фото 6Але апофеозом мандрівки стала зупинка на станції “Брюховичі”. Тут добрих півгодини тривала фотосесія біля паровоза. І не дивно, адже маленьким та великим дослідникам випала унікальна нагода потрапити в кабіну машиніста ретро-потяга, зробити селфі та фото у всіх можливих місцях цієї машини з минулого.

Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж) фото 7

Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж) фото 8Зворотня дорога до Львова була сповнена враженнями та емоціями. Хтось захоплено переглядав фото і одразу публікував їх в соціальних мережах, хтось обговорював технічні характеристики потяга, а якась частина пасажирів спробувала колядувати. І хоча на коляду ще трохи рано, але на час приїзду до Львова уже колядували усі вагони.

Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж) фото 9

Це були лише перших два дні мандрівки потяга Л-3535 за маршрутом Львів-Брюховичі-Львів і у всіх охочих є ще чудова нагода потрапити в минуле і здійснити мандрівку на паровозі наших дідусів", - повідомляє Фотографії Старого Львова.

Відгуки львів'ян у соцмережах:

Volodymyr Chukh Як показав перший рейс - попит на такі атракції є. А ще якби вагони були олдскульні і вікна б відкривалися щоб подивитися на хід паровоза на ходу - взагалі б круто було  Кілька людей з дітьми пішли додому бо фізично у вагони не вмістились (навіть стоячи). Також потрібно пропонувати людям щось купити за гроші. Це може бути якась атрибутика залізниці (кепки, чашки, магнітики, і т.п. з зображенням такої техніки) . Або якщо поїздка безкоштовна - то хоча б розмістити скриньку для чайових 

Ярослава Лозова-Гимон А людей напхали як на Сибір в колишні часи вивозили. Жахіття. Пропускали людей стільки наскільки тягнувся вагон. Колядували сссупер " Червона рута ". В перерві 30 хв. В Брюховичах театралізоване дійство виглядало так: під гітару 10 приблизно дітей заспівали одну колядку. Частина людей на зворотньому шляху пішли на маршрутку. Тому шо вільніші вагони були. Хто не попав на цей " казковий " поїзд нічого не втратили. 

Evgen Nikitchuk Жах! сьогодні катались! Не витримали! В Брюховичах вийшли-і так добрались назад на маршрутці...!ідея-супер! організація-ніяка!( і з краєвидами вони псіханули!

Наталя Головата Ідея суперова, я бачу сенс прийти завчасно, в потяг пускали за півгодини до відправки) все пройшло гарно) 

Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж) фото 10

Львів у новинах:

Львовом їздить святковий трамвай з ілюмінацією

Моторошна ДТП на Львівщині: авто розбилося вщент, є жертви (фото)

У Львові відкрили другий Зимовий парк: як це було (фоторепортаж)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах