Котообігрівачі, добрий москаль та ділянка на Марсі: що у цьому році продавали на OLX

Новина - Дозвілля та їжа - Котообігрівачі, добрий москаль та ділянка на Марсі: що у цьому році продавали на OLX

Новина - Дозвілля та їжа - Котообігрівачі, добрий москаль та ділянка на Марсі: що у цьому році продавали на OLX

Дозвілля та їжа
31 грудня 2015 17:27

Якщо ставитися до всього серйозно, то життя буде нудним та нецікавим. Деякі користувачі OLX вкладають у свої оголошення не лише всю душу, а ще й талант і почуття гумору. OLX ділиться новорічною добіркою кумедних оголошень, доступних на майданчику.

Хочете оновити транспортний засіб? Вашій увазі – "zazidas". Кабріолет прокотить вас із вітерцем. Усього $500.

 Зазидас

А ось іще один транспортний засіб – як раз по погоді – снігоприбиральний запорожець. У комунальних служб такого точно немає.

Снегоуборочный запорожец

Жоден патріот не залишиться байдужим до цього оголошення, адже продають "доброго москаля у рабство": ""Москаль" совкового розливу, доглянений, вгодований, не битий, не м"ятий; п"є помірно і не все, що горить, розмір шлунка — 1.5 л, бурчить тихенько, без відрижки; не перепрацьований, не запаханий, шкіра й верхній одяг оригінальні, не латані, не штопані — купуйте — не пошкодуєте".

Добрий москаль

У кого ще нема ділянки на Марсі? Терміново налітайте. $100 тис. – і земля ваша: "є сусіди злі, ходячі чи повзучі марсіани. Повітря нема води нема загалом жити не можна. Але скоро його заселять люди, може і ви захочете. Стоп там ще є кам’яні дощі. Все ніби прекрасно. Купуйте".

Участок на Марсе
Ви думали, ваш старий монітор нікому не потрібен? Помиляєтеся. Він може стати оригінальним будиночком для чиєїсь кішечки чи собачки.

Домик для животных

Фанати "Зоряних воєн", без сумніву, зрадіють такому вбранню для своїх вихованців. За 200 грн ваш улюбленець перетвориться в Магістра Йоду.

Костюм для собаки

До речі, індустрія послуг для тварин не стоїть на місці. Тепер можна не лише купити своєму улюбленцю нове вбрання чи зводити в салон краси. Можна навіть торт замовити до свята. Однак не перестарайтеся, застерігає автор оголошення: "такі торти часто досить калорійні, тому їх надмірне споживання може привести до ожиріння, котре, як наслідок, потягне за собою ще цілий ряд проблем і навіть захворювань".

Торт для животных

Ви думали, зварювальник – нетворча професія? Зовсім навпаки. Як свідчить оголошення, а точніше фото, запорізькі зварювальники здатні на багато подвигів.

Сварщик

Давно не можете продати свою шапку? Може, справа в невдалій фотографії? Ось і шапка ніби нічого, і фотографія викликає усмішку :)

Шапка

Або ось іще один приклад ілюстративної фотографії. Якщо ви не в курсі, для чого мужикам гараж і чи потрібен він вам узагалі, можливо, таке пояснення про мотивує вас здійснити правильну покупку.

Гараж

Сфера послуг – дуже конкурентна. Тому тут вибір правильного фото – основа успіху. Вантажників багато, а ось міцних і виносливих спробуй відшукай.

 Грузчики

 

 Та ж ситуація і з комп’ютерниками. Терпіння їм не позичати.

Компьютерщик

Ще один секрет успішних продажів – вдалий заголовок – "Продаю принтер з духом диявола всередині". Варто відмітити, що в описі товару продавець також досить чесний та відвертий: "Продаю принтер, у якому поселився дух диявола й привиди померлих, котрі активізуються на Хеллоуїн і деякі язичницькі свята. Стан жахливий. Без підзарядки. Увага! Після придбання вас можуть мучити нічні кошмари та незрозумілі звуки в будинку. Будьте обережні!" Недивно, що принтер поки ніхто не купив.

 Принтер

Ще один високотехнологічний предмет – "флешка трохи саморобна" на 16 Гб. "USB флешка зроблена з карти microsd і картрідера. Справа в тому, що вона з невідомих мені причин працює тільки з цим картрідером, у телефонах, планшетах та іншій техніці включаючи інші картрідери вона не працює. Ось я і вирішив об’єднати) Так вона повноцінно працює без усіляких глюків і проблем".

Флешка

А ось так собі уявляють роботодавці фрілансерів. Таких шукають у Кривому Розі.

Фрилансеры

Кому потрібна незвичайна мильниця під ялинку? Мильниця "Ніс" може сподобатися не всім, але здивує точно.

Мыльница нос

Прекрасний декор чийогось інтер’єру – "ковбасні" та "м’ясні" подушки. Коштує така прикраса 130 грн. Строк виготовлення – біля 5 днів.

Подушки

А ось іще варіант із серії сумнівних подарунків. Не всі батьки оцінять такий гумор, але як є попит, то й пропозиція має бути. Соска-пустишка із зубами чи вусами – 45 грн.

 Соска

 

Ну і яка ж добірка без котиків? Усі вони, без сумніву, милі. Однак ось цей екземпляр виконує ще є функцію котообігрівача. Як раз похолодало.

Котообогреватель

Читайте  про Новий рік та Різдво у Львові

Як працюватиме громадський транспорт Львова на новорічні свята

Новий рік 2016 та Різдво у Львові: що буде цікавого 

Буковель, Ворохта, Яремче: куди поїхати на Новий рік у Карпати 

Свято Пампуха, фестиваль вертепів та "Червено вино": святкуємо Різдво на Західній Україні

Батярський, духовний, богемний: 10 варіантів Нового року у Львові

Скільки коштує зняти у Львові квартиру на Новий рік та Різдво 2016

Новорічний Парк культури у Львові: грандіозна вечірка, фаєр-шоу, 3D мапінг-шоу

Де і за скільки покататися на ковзанах у Львові (фото)

Скільки коштує покататися на лижах в Карпатах

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах