Львівські активісти вирішили "одружити" врятованого самця мавпи (відео)

фото з сайту opir.info

фото з сайту opir.info

Дозвілля та їжа
03 сiчня 2016 09:30

У Львові розпочали унікальну громадську кампанію. Там містяни збирають гроші для придбання пари самцю зеленої королівської мавпочки Гарику. Рік тому його визволили з рук аферистів, які знущалися над твариною та заробляли на ній гроші. Тепер активісти хочуть його оженити. Переконані – у рік мавпи ця тварина бути самотньою не може.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.

Прогнози від астролога, таролога, нумеролога, віщуна та справжньої вогняної мавпи Гарика з бійкою у травні минулого року львівські активісти визволяли з рук горе-фотографів. На мавпочку аферисти не мали жодних документів.

Більше того, аби він не кусався, молодики вирвали йому зуби і годували чим завгодно. Після кількарічної неволі тварину передали до еколого-натуралістичного центру.

Тепер у Гарика є власний будиночок, здорове харчування та люди, які турбуються про нього. У центрі завжди багато дітлахів, які приходять подивитися на екзотичних тварин, тож сумувати мавпочці не доводиться.

Попри те, переконують науковці, одного лише людського товариства тварині замало. Їй потрібна власна сім’я. Гарику трохи більше трьох років. У перерахунку на людський вік – це 22-23 роки.

Самка королівської мавпочки коштує близько півтори тисячі доларів. Таких грошей в еколого-натуралістичному центрі немає. Тож підсобити Гарику взялися мешканці Львова й почали збирати гроші.

Львів’яни жартують – той, хто допоможе Гарику створити сім’ю у рік Мавпи, матиме лише добро та успіх. Тим паче, що Гарик – українець за походженням.

Львів у новинах:

Вихідні у Зимовому парку: дзеркальні ялинки, фото з хаскі та різдвяний ярмарок 

Львів'янок запрошують на конкурс господинь "Смачненький пампушок"

Новий рік 2016 та Різдво у Львові: що буде цікавого

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах