Якою буде погода у Львові на цьому тижні

Новина - Дозвілля та їжа - Якою буде погода у Львові на цьому тижні

Новина - Дозвілля та їжа - Якою буде погода у Львові на цьому тижні

Дозвілля та їжа
04 сiчня 2016 12:04

Морози, які останнім часом панують у Львові, цього тижня за прогнозами львівських синоптиків підуть на спад. Морозна погода збережеться лише в гірських районах Карпат. Про це VG Львів розповіла працівниця Львівського Гідрометцентру Надія Ясюренко.

5 січня, у вівторок - очікується невеликий сніг, на дорогах - ожеледиця. Температура повітря вночі - 10-15 градусів нижче нуля, в Карпатах - 18-20 градусів морозу. Вдень  від -3 до - 8 градусів.

6 січня, у середу - погода буде без істотних опадів. На дорогах - ожеледиця. Вночі - 6-11 градусів морозу, в гірських районах Карпат до 14 нижче нуля. Вдень потепліє від -3 морозу до +2 тепла.

7 січня, у четвер - часом мокрий сніг, місцями з дощем.Подекуди збережеться ожеледь, налипання снігу на ЛЕП. Температура повітря вночі - 2-7 градусів морозу, вдень -2 +3 тепла.

8 січня, у п'ятницю - місцями очікується невеликий мокрий сніг, на дорогах - ожеледиця. Вночі температура становитиме - 4-9 градусів морозу, вдень - від 2 морозу до 3 тепла.

9 січня, в суботу -  часом мокрий сніг та дощ. На дорогах - ожеледиця, налипання мокрого снігу на ЛЕП. Вночі температура повітря становитиме 0 -5, вдень від 0 градусів до +5 тепла.

10 січня, в неділю -  вранці часом дощ та мокрий сніг. На дорогах - ожеледиця, налипання мокрого снігу на ЛЕП. Вночі - від 2-7 градусів морозу, в гірських районах Львівщини до 10. Вдень - від 3 морозу до 2 тепла.

Львів у новинах:

На Різдво львівська поліція даруватиме мандаринки 

Львів'янам сьогодні передадуть Вифлеємській вогонь, щоб поширити передріздвяний настрій

Львовом мандрує легендарна Різдвяна вантажівка Coca-Cola (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах