Топ-10 фільмів про Різдво, які створюють особливий настрій

фото з сайту kava.lviv.ua

фото з сайту kava.lviv.ua

Дозвілля та їжа
05 сiчня 2016 13:40

Різдвяні свята - це не лише стіл, наїдки і колядки. Це передовсім атмосфера. Аби створити цю атмосферу, спочатку треба нею наповнитися. Kava пропонує Вам до перегляду кілька фільмів, в яких панує неповторна різдвяна атмосфера. 

Реальна любов

Love-Actually-Collage.jpg

Надзвичайно теплий фільм про людські стосунки. Про різні історії кохання - щасливі і не дуже. Тут - всі відтінки кохання - і романтика, і пристрасть, і закоханість, і нерозділена любов, і любов до брата, яка змушує відмовитися від особистого щастя... Актори - просто неймовірні! Подивившись його одного разу - ви обов'язково захочете подивитися його знову. 

Сім'янин

simjanyn.jpg

Успішного бізнесмена Джека Кемпбелла (Ніколаса Кейджа) цілком влаштовує холостяцький спосіб життя, величезний статок і відсутність сімейних турбот. Напередодні Різдва Джек зустрічає в магазині незвичайного грабіжника, який хоче отримати гроші за свій лотерейний квиток, погрожуючи пістолетом. Джек купує у злочинця квиток, та на наступний день виявляє, що його життя докорінно змінилося. Якимось дивом він став сімейною людиною, одруженим на колишній дівчині з коледжу, а пост директора займає людина, з якою Джек напередодні зіткнувся в магазинчику... Щирий, сімейний, романтичний, казковий фільм, який варто подивитися всією сім’єю. 

Відпустка за обміном

vidpustka_za_obminom.jpg

Аманда (Кемерон Діас) — успішна ділова жінка, яка живе у Лос-Анджелесі. Айріс (Кейт Вінслет) — провінційна письменниця з Англії. У них обох не складаються відносини з коханими, тому, познайомившись за допомогою Інтернету, аби на якийсь час забути про побутові негаразди і зруйноване особисте життя, жінки вирішують на різдвяні канікули обмінятися житлом і оточенням. Аманда їде до засніженного туманного Альбіону, а Айріс вирушає у сонячну Каліфорнію… Саме на Різдво дівчата потрапляють у свої різдвяні казки.

Принцеса на Різдво

pryncesa_na_rizdvo.jpg

У Джулі повно власних проблем, а тут на неї ще  звалюється відповідальність за двох дітей, опікуном яких вона стає після загибелі сестри. Запрошення провести Різдво в справжньому замку, серед аристократів, родичів загиблого шваґра, Джулі приймає не відразу, але все-таки вирушає з племінниками до Європи. Джулс і діти їдуть в мандрівку і потрапляють в замок, де вони знайомляться з принцем. Дитяча казка раптом втілюється в реальність.

Чотири Різдва

4_rizdva.jpg

Для закоханих Бреда і Кейт Різдво перетворюється на біг з перешкодами. Парочка намагається зустріти Різдво разом зі своїми батьками, але справа ускладнюється тим, що і його, і її батьки в розлученні, тому їм потрібно за один день встигнути в чотири різні місця.

Різдвяна історія

rizdviana_istorija.jpg

Це вікторіанська повчальна історія про старого жорстокого скупердяя Ебенезера Скруджа, який протягом однієї ночі переживає випробування глибокого очищення. Містер Скрудж - фінансист, який присвятив все своє життя накопиченню багатства. Він зневажає все, окрім грошей, включаючи дружбу, любов і різдвяні свята.

Різдвяні канікули

christmas-vacation-1.jpg

Ялинка, подарунки, прикрашений будинок, привітання, смаколики на столі, святковий настрій - це Різдво! Людина-аварія Кларк Грізвольд вирішує влаштувати його ідеально. Палаюча ялинка, індичка, що вибухає, і ще маса всіляких "сюрпризів" - це Різдво Кларка!

Щоденник Бриджит Джонс

bridzyt_johns.jpg

Героїня цього фільму, Бріджит Джонс (Рене Зеллвегер), вирішила нарешті опанувати себе й почати нове життя! Їй уже за тридцять, але вона безвольно потурає своїм шкідливим звичкам і не наважується позбутися зайвих кілограмів. Але, що найголовніше, Бріджит — геть сама. Батьки намагаються посватати її за сина сусідів, скромника Марка (Колін Ферт), а сама Бріджит шаленіє від свого неперевершеного начальника Деніела (Г'ю Грант). З першого ж дня нового життя міс Джонс вирішує вести щоденник, у який вона записуватиме свої майбутні досягнення й перемоги. Але виявилося, що здійснити мрії і знайти щире кохання значно складніше, ніж це здавалося героїні.

Пережити Різдво

perezhyty_rizdvo.jpg

Самотнє рутинне життя багатія Дрю Летама приводить його на Різдво в приміський будинок свого дитинства. І навіть той факт, що в будинку тепер живуть зовсім інші люди, не може зіпсувати Дрю настрій. За солідну винагороду він пропонує сімейці Валко на час стати його ріднею, і сам мріє відзначити свято в їхньому колі. От тільки гроші приваблюють далеко не всіх його нових родичів, та й самі Валко, здається, є рідкісною сімейкою психопатів...

Сім’я напрокат

simja_naprokat.jpg

Фільм "Сім’я напрокат" розповідає про матір-одиначку, яка виховує дочку і мріє про власний будинок. Одного разу, просто перед Різдвом, вона випадково знайомитися з бізнесменом, перед яким стоїть непросте завдання. Він прагне укласти дуже вигідний діловий контракт, але його майбутній партнер просто схиблений на сімейних цінностях. Він ставить перед Семом умову, що документи будуть підписані тільки після того, як він переконається в сімейній спроможності Сема. У паніці Сем пропонує своїй новій знайомій пожити в його великому особняку і розіграти невеликий спектакль. Кінцівка – happy end і втілення усіх мрій.

Джерело: kava.lviv.ua

Львів у новинах:

Фестиваль колядок, Ковальські дні, Свято Пампуха: оновлена програма святкування Різдва у Львові

Львів'янину на замітку: вчимося колядувати (відео)

На Львівському ярмарку проведуть різдвяну вечерю просто неба

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах