У Львові стартував продаж квитків на Х Фестиваль шоколаду: що буде цікавого

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Дозвілля та їжа
01 лютого 2016 16:52

Сьогодні у Львові стартував продаж квитків на ювілейний Х фестиваль Шоколаду.

Найсолодше свято уже традиційно проходитиме в Львівському Палаці Мистецтв на вулиці Коперника,17.

Протягом п'яти днів Свята найкращі виробники шоколаду України представлять найсмачнішу свою продукцію. Крім того, кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати "шоколадні" сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах від кращих шоколатьє.

На відвідувачів очікує Великий Шоколадний ярмарок, майстер-класи від професійних шоколатьє та  діятиме Галерея скульпторів, у якій протягом свята створюватимуть велетенські шоколадні скульптури. 

Спеціально до Свята "Львівська свічкова мануфактура" виготовить свічки, які за формою, кольором та ароматом нагадуватимуть справжній чорний шоколад. 

До початку солодкого свята залишилось  трохи більше, ніж місяць - 35 днів. "Шоколадна країна"  у нашому місті відкриє свої двері для усіх ласунів вже з 4 березня  і прийматиме гостей до 8 березня.

- На  ювілейному фестивалі, - розповіла VG Львів PR- менеджер Фестивалю Зоряна Владика, - ми зберемо воєдино все те краще, що відбувалось на нашому святі упродовж 9 років.

Безумовно, запросимо кращих шоколатьє і кондитерів, організуємо  солодкі майстер-класи, запросимо досвідчених шоколадних скульпторів, які створюватимуть смачні скульптури, не забудемо і про дитячу країну. Можливо, цього року вдасться запросити і якихось нових майстрів шоколадних справ, - розповідає Зоряна Владика.

За її словами, більш конкретно про усі святкові заходи стане відомо ближче до початку фестивалю. Але на святі обіцяють поєднати смачне і цікаве. 

Зараз квитки на шоколадний фестиваль в онлайн режимі можна придбати за ціною 25 гривень, в день фестивалю вони будуть дорожчими на 5 гривень.

- Але хвилюватись з цього приводу не варто, бо квитків вистачить на всіх і проблем з ними ще жодного разу не було. На фестивалі працюватиме три квиткових каси, в яких і продаватимуться  усім бажаючим квитки на фестиваль.

Отож, солодке свято не за горами, тому вже зараз усіх бажаючих взяти участь у ньому просять реєструватися. Ну а всім, хто хоче побувати на шоколадному фестивалі,  дочекатися його відкриття. 

У  Львові стартував продаж квитків на Х Фестиваль шоколаду: що буде цікавого фото

У  Львові стартував продаж квитків на Х Фестиваль шоколаду: що буде цікавого фото 1

 

Львів у новинах:

Де у Львові поїсти піцу: огляд закладів та голосування (частина перша)

ТОП-11 найцікавіших ресторанів у Карпатах

Де і за скільки замовити доставку суші у Львові: огляд онлайн-закладів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах