Якою буде погода у Львові на цьому тижні

фото kp.ua

фото kp.ua

Дозвілля та їжа
09 лютого 2016 12:28

За прогнозами львівських синоптиків сьогодні і завтра у Львові буде по-весняному тепло і вітряно.

Цього тижня  характер погоди буде дещо примхливим і нестабільним. Циклон з Балтики принесе дощі і мокрий сніг. Ось що розповіла VG Львів завідуюча відділом метеопрогнозів Надія Ясюренко:

Середа, 10 лютого,- Львів перебуватиме в теплому секторі повітря через циклон над Балтикою. Погода буде хмарна з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень - дощ. Вітер - південний з переходом на південно-східний, вночі - 9/14, вранці та вдень  пориви  - 17/22 метри за секунду. Температура вночі - 2-7 тепла, вдень - 7-12 вище нуля.

Четвер,11 лютого, - під впливом холодного повітря почнеться зниження температури. Вночі від 3 морозу до 2 тепла, місцями до 6 з позначкою мінус, вдень -  до 7 тепла. Вночі падатиме мокрий сніг та дощ, вдень очікується невеликий мокрий сніг, місцями налипання та ожеледь, в деяких районах - ожеледиця. Вітер західний з переходом на південно-західний 7/12, вдень пориви до 15/20 метрів за секунду.

П'ятниця, 12 лютого, - вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах - ожеледь. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний: 7/12, вдень - поривчастий.Температура вночі - від 3 морозу до 2 тепла, вдень - 7 з позначкою плюс.

Субота, 13 лютого, - вночі без істотних опадів, вдень - помірний мокрий сніг, налипання на ЛЕП, вітер - південно -західний з переходом на східний -7/12 метрів за секунду. Температура вночі від -3 до +2, вдень - не більше 7 градусів вище нуля.

Неділя,14 лютого, - вночі - невеликий мокрий сніг, вдень - помірний мокрий сніг з переходом в дощ, місцями ожеледь, на дорогах - ожеледиця. Вітер - південний, вночі 5/10, вдень 9/14 метрів за секунду. Вночі невеликі мінуси - від 3 морозу до  2 тепла. Вдень повітря прогріється до 7 градусів  з позначкою плюс.

Львів у новинах:

Львів- місто кохання: огляд найромантичніших місць

ТОП подій лютого у Львові: Скрябін, Антитіла, швидкі побачення та дизайн-маркети

У Львові стартував продаж квитків на Х Фестиваль шоколаду: що буде цікавого

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах