Сталі відомі перші хедлайнери Alfa Jazz Fest у Львові

Фото взято з сайту www.dsnews.ua

Фото взято з сайту www.dsnews.ua

Дозвілля та їжа
09 лютого 2016 17:49

Улітку цього року у рамках "Alfa Jazz Fest" у Львові виступлять володар 20 премій "Grammy" Пет Метіні та Артуро Сандовал, що має на рахунку 10 таких музичних нагород. Про це повідомляють організатори фестивалю.

24 червня на сцені "Alfa Jazz Fest 2016" виступить Пет Метіні із програмою "An Evening with Pat Metheny", в якій також візьмуть участь барабанщик Антоніо Санчес, піаніст Гвілім Сімкок і басистка Лінда О. Концертом у Львові музикант почне свій новий тур по Європі

За результатами голосування щодо вибору хедлайнера "Alfa Jazz Fest 2016" Пет Метіні увійшов до Топ-5 найбільш очікуваних в Україні музикантів. Усі так чекали на його виступ, адже його єдині гастролі в Україні відбулися в 1987 році.

Пет Метіні володар багатьох нагород і премій. У нього три золотих альбоми: "Still Life (Talking)", "Letter from Home", "Secret Story"; 20 премій "Grammy" в 12 різних категоріях. The Pat Metheny Group виграла безпрецедентну кількість Греммі поспіль за сім альбомів.

А вже 25 червня на сцені імені Едді Рознера у Парку культури у Львові дасть концерт володар 10 премій "Grammy" Артуро Сандовал.

Артуро Сандовал народився 6 листопада 1949 року в маленькому містечку Артемісі на Кубі. У 1970-х роках разом з саксофоністом Пакито ДеРивера та піаністом Чучо Валдесом став співзасновником "Irakere" – історично важливого кубинського джазового гурту.

На рахунку Сандоваля 10 премій Греммі і 17 номінацій на премію. У 2013 році Артуро отримав "Presidential Medal of Freedom" особисто з рук президента США Барака Обами.

Джерело: tvoemisto.tv. 

Читайте також: 

Львів - місто кохання: огляд найромантичніших місць

ТОП подій лютого у Львові: Скрябін, Антитіла, швидкі побачення та дизайн-маркети

Де у Львові поїсти піцу: огляд закладів та голосування (частина перша)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах