На Святі шоколаду відкриють Львівський шоколадний музей

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Дозвілля та їжа
15 лютого 2016 16:41

4 - 8 березня 2016 року у Львівському палаці мистецтв відбудеться найсолодше свято країни – Національне Свято Шоколаду. Це всеукраїнська подія, яка вже вдесяте збере кращі солодкі бренди та виробників шоколаду ручної роботи України. Протягом п'яти днів Свята кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати "шоколадні" сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах від кращих шоколатьє.

У Львові стартував продаж квитків на Х Фестиваль шоколаду: що буде цікавого 

"Цього року ми будемо ще більше вражати наших гостей, адже свято - десяте, ювілейне. Тож 4-8 березня ми згадаємо усе найцікавіше та найкраще, що відбувалося на Національному Святі Шоколаду за час його існування, та неодмінно здивуємо новими активностями, і це точно нікого не залишить байдужим", - розповів Андрій Сидор, директор Національного Свята Шоколаду.

Саме цього року, коли відбуватиметься ювілейне Національне Свято Шоколаду, 4 березня у Львівському Палаці Мистецтв (ІІ поверх) урочисто відкриють Львівський музей шоколаду. Це стане важливою подією для міста, адже Львів має давню "солодку" історію і символічно, що саме у Львові, почне діяти такий музей. І дорослих і дітей обіцяють здивувати інтерактивним музейними інсталяціями. Крім історії, у Музеї  можнабуде дізнатися як роблять шоколад, які інгредієнти застосовуються у його виготовленні. Планується щороку поповнювати Львівський музей шоколаду новими "шоколадними" експонатами.

Також, уже традиційно протягом п’яти днів Свята діятиме Величезний Шоколадний Ярмарок, дивуватиме Галерея скульпторів, у якій на очах у відвідувачів створюватимуть шоколадні скульптури найрізноманітніших форм та розмірів, маленькі відвідувачі шоколадного фестивалю мандруватимуть "Дитячою шоколадною країною". Також буде обладнано "шоколадні" фотозони – мистецькі інсталяції - 5-метровий шоколадний млин із ведмедем, величезна 9-метрова шоколадна коробка цукерок, тож кожен відвідувач зможе зробити особливе фото на згадку. А своїми враженнями зі Свята з рідними та близькими можна буде поділитися, скориставшись послугами святкової пошти "Зі Львова з любов’ю"

Львів у новинах:

Львів - місто кохання: огляд найромантичніших місць

Співачка зі Львова Наталка Карпа виходить заміж за бійця (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах