Якою буде погода у Львові на цьому тижні

Новина - Дозвілля та їжа - Якою буде погода у Львові на цьому тижні

Новина - Дозвілля та їжа - Якою буде погода у Львові на цьому тижні

Дозвілля та їжа
14 березня 2016 12:35

За прогнозами Львівського Гідрометцентру на цьому тижні характер погоди погіршиться: температура знизиться, пройде сніг.

Як повідомила VG заввідділом метеопрогнозів Львівського Гідрометцентру Наталія Ясюренко тиждень обіцяє бути холодним і сніжним.

15 березня, вівторок - очікується погіршення погодних умов. Пройде сніг, часом мокрий сніг. Вночі можливий сильний сніг. Місцями спостерігатиметься налипання мокрого снігу, на дорогах - ожеледиця. Вітер- північно-східний -7/12 метрів за секунду. Температура вночі - від 3 морозу до 2 тепла. Вдень - 1-6 вище нуля.

16 березня, середа - буде переважно без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер східний з переходом на північно-західний: 7/12 метрів за секунду. Вночі температура знизиться від 1 до 6 градусів нижче нуля, в горах - можливе зниження температури повітря від 8 до 10 градусів морозу. Вдень повітря прогріється від 3 до 9 градусів тепла.

17 березня, четвер - погода залишиться без змін.

18 березня, п'ятниця - вночі буде без опадів, зранку та вдень - невеликий мокрий сніг, сніг з дощем. На дорогах - ожеледиця. Вітер - північно-західний 7/12, вдень місцями пориви до 15-20 метрів за секунду. Вночі температура повітря становитиме -3 +2, вдень 3-9 градусів тепла.

19 березня, субота - вночі  падатиме сніг, вдень без опадів. Вітер - північно-західний -7/12 метрів за секунду, пориви  від 15 до 20 метрів. Вночі температура 3-8 градусів морозу, вдень повітря прогріється від 0 до +5.

20 березня, неділя - вранці та вдень часом сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер - західний 7/12 метрів за секунду, вранці та вдень місцями пориви 15-20 метрів.

Температура вночі -3 морозу +2 тепла, вдень від 2 до 7 вище нуля.

Львів у новинах:

Сьогодні починається Великий піст: правила, традиції

Професійний фотограф безкоштовно робить львів'янам "добрі фото"

Гарячий березень: головні фестивалі та концерти місяця у Львові

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах