Сьогодні у Львові 300 чоловік одночасно гратимуть в шахи: де подивитися

фото з сайту zik.ua

фото з сайту zik.ua

Дозвілля та їжа
15 березня 2016 10:20

15 березня, у Львові відбудеться чемпіонат із шахів, до якого долучилися понад 300 учасників віком від 6 років.

Сьогодні у Львові відбудеться офіційне відкриття шахового турніру "Банк Львів опен-2016". Фестиваль триватиме із 14 до 16 березня в рамках Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Фестиваль складатиметься з 4 окремих турнірів. Безпосередньо  15 березня, відбудуться турніри А і B.

Турніри проводяться за швейцарською системою: 11 турів (в турнірах А і B). Контроль часу: 10 хвилин + 10 секунд за кожний хід до закінчення партії кожному учаснику з використанням електронних шахових годинників (в турнірах А і B).

Визначення пар учасників наступного туру здійснюється після закінчення усіх партій попереднього туру за комп’ютерною програмою ФІДЕ "Swiss Manager" відповідно до міжнародних рейтингів з бліцу та рапіду на 1 березня 2016 року.

Місця переможців визначаються за найбільшою сумою набраних очок. Переможці отримають грошову винагороду.

Як розповів начальник управління молоді, сім’ї та спорту Володимир Шнайдер, для участі у чемпіонаті зареєструвалися понад 300 учасників. Долучитися до змагання мали змогу усі охочі віком від 6 років. Відтак сьогодні 15 березня, о 15:00 годині у виставковому центрі "Південний-EXPO" (вул. Щирецька, 36) усі учасники одночасно вправлятимуться у грі в шахи. Триватимуть змагання до 18:00 години.

Слідкувати за матчем можна буде за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/. Також упродовж трансляції відомі гросмейстери та гості чемпіонату розповідатимуть про його особливості та шахи загалом. Онлайн-трансляція чемпіонату з шахів черед дітей триватиме наіз 15:00 до 18:00 години.

Львів у новинах:

Чемпіонат світу з шахів у Львові: чим закінчилася остання партія

"Укрзалізниця" передумала збільшувати ціну квитків на рейс Київ – Львів – Київ

Фестивальна весна у Львові: ТОП 5 подій

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах