Фехтування, флорбол, карате: на День міста у Львові запланована велика спортивна програма

фото з сайту lav.org.ua

фото з сайту lav.org.ua

Дозвілля та їжа
30 березня 2016 13:08

7 травня, в рамках святкування 760-ї річниці заснування Львова гості та мешканці міста матимуть змогу не лише переглянути виступи спортсменів з улюблених видів спорту, а й взяти участь у майстер-класах.

Зокрема, на день міста Львова будуть представлені такі види спорту як: фехтування, флорбол, карате, айкідо, художня гімнастика, айкідо, шахи, боротьба, велосипедний спорт, екстремальні види спорту, кікбоксинг та багато іншого.

Розпочнеться святкування Дня міста Львова з святкової загальноміської ходи, яка пройде центральною частиною міста.

"Ми хочемо зробити спортивну програму видовищною, щоб кожен, хто буде проходити повз зупинився і зрозумів, що спорт – це те, чого не вистачає кожному з нас у повсякденному житті. Наша мета, щоб діти прийшли і подивившись на показові виступи чи взявши участь у майстер-класі, обрали собі вид спорту, яким будуть займатись надалі. Тому запрошуємо усіх на наш спортивний острівок", - розповів Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Після закінчення загальноміської ходи буде облаштовано спортивний острівок, де спортивні організації матимуть змогу представити себе через реалізацію показових виступів та майстер-класів, а глядачі матимуть змогу випробувати себе в представлених видах спорту.

Львів у новинах:

Цьогоріч Львів святкує 760 років: програма

ТОП фестивалів цієї весни на Західній Україні

Вело-пікнік, свято бороди та кавуновий фест: як розважатимуть у Парку культури

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах