5 харизматичних гуртів зі Львова, про які ви могли не чути раніше

Фото взято з сайту goodfon.ru

Фото взято з сайту goodfon.ru

Дозвілля та їжа
31 березня 2016 10:48

Музиканти зі Львова тримають високу планку віддавна – пісні “Океану Ельзи”, “Плачу Єремії” та “Мертвого півня” знані в усій Україні та за її межами. Але усі ці музиканти з чогось починали, а це значить, що доволі вірогідно й зараз у місті виступають їх наступники. Саме тому пропонуємо Вам ознайомитись з творчістю п’яти молодих львівських гуртів, які Ви могли пропустити.


1.Glory Box


глорібокс

Їх музика це суміш фанку, соулу, диско, джазу та інших мотивів, які музиканти черпають з різноманіття музичного світу в цілому. Вона жива, сповнена емоцій, фарб та імпровізацій.


2. Red Sneakers


chervoni-tapki-05-min

#red_sneakers – це акустичний дует, що складається з володаря гітари, стомпбокса, loop-станції Філа Вернера й Ескена Зови, що жваво виконує партії основного і бек-вокала. Хлопці дуже запальні та іронічні. Часом, називають себе “Червоні мешти”.


3. Wszystko


Vshistko

Гурт Wszystko єдиний у Львові та один з небагатьох кавер-бендів в Україні, який займається пропагандою саме української музики.


4. ROCKOKO


rococo-min

Гурт ROCKOKO заснований 2012 року у Львові, Україна. Виконує музику в стилі symphonic rock, instrumental rock. Творчий доробок гурту складається з класичних творів, власних композицій та інструментальних обробок.


5. Плесо


grupa-pleso-7-min

Плесо – гурт, який виник на основі групи “Dalai lama” – одного з перших представників українського інді-року. Зміни у складі гурту спричинили зміни у звучанні, але не в якості музики.

Джерело: lviv.com.

Читайте також: 

Joryj Kloc, Гич Оркестр, Бурдон: три львівські етно-гурти, які варті вашої уваги (відео)

Гарячий квітень у Львові: Не ангели, Джамала, PUR:PUR та інші

ТОП фестивалів цієї весни на Західній Україні

Цьогоріч Львів святкує 760 років: програма

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах