Львів'янину на замітку: як розіграти друзів та коханих

Фото взято з сайту agrimpasa.com

Фото взято з сайту agrimpasa.com

Дозвілля та їжа
01 квiтня 2016 14:46

Хочете дотепно пожартувати над своїми рідними та друзями 1 квітня, але не вистачає фантазії? Ось вам добірка цікавих розіграшів: 

Даний розіграш може розкладатися на два кроки.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Крок 1 : Вам він вже знайомий - помалювати мило безколірним лаком та кладіть на звичне місце. Хоч шкіру з нього здирайте - милитись воно не буде. 

Крок 2 : Поки "жертва" спить, намалюйте їй вуса або щось більш масштабне. Здогадається вона тільки в ванні, захоче змити - а не все так просто, бо ж мило "налачене".

Львів'янину на замітку: як розіграти друзів та коханих - фотоЛьвів'янину на замітку: як розіграти друзів та коханих - фото

***

Існує ще один усім відомий розіграш, а точніше прикол. Та якщо його хтось не знає, нехай користується інформацією.
Для початку знайдіть людину, яке відмінно або добре знає англійську мову і попросіть на англійській сказати наступні слова:

1. Я м'яч один.
2. Я два піца.
3.Блакитна (голуба) вода.

По статистиці, 99,9 % щойно спробували це зробити.

***

Найпростіший, але ефектний розіграш на 1 квітня. Беремо пачку від порошку, добре вимиваємо її, засипаємо туди дитячу суміш. У будь-якому громадському транспорті, сівши зручніше, розпаковуємо пачку й ложкою починаємо їсти вміст.

Львів'янину на замітку: як розіграти друзів та коханих - фото

***

Один з найпопулярніших розіграшів: це жарт з ниткою. Про ці розіграші знають практично у всіх країнах, але все люди кожен раз купуються на одну і ту ж хитрість. У чому полягає такий розіграш? Дві людини повинні стати по дві сторони від дороги і робити рухи, ніби вони натягують нитку над асфальтом. Перехожі, коли бачать цих людей, починають переступати неіснуючу перешкоду. Такий жарт є показником того, до чого люди бувають наївними.

***

Але все ж продовжимо тему з нитками. Пропонуємо вам такий розіграш одного, для виконання якого вам буде потрібно катушка з нитками і голка. На 1 квітня надіньте темну водолазку, сорочку чи светр. За допомогою голки виведіть нитку на лицьову сторону одягу, наприклад, на плечі. При цьому нитку не слід відривати від катушки, яку ви спочатку покладіть в кишеню. Будьте впевнені, вам обов’язково зустрінуться кілька людей, які захочуть прибрати нитку з вашого одягу.

***

Пропонуємо вам ще такий розіграш для друзів, для якого вам знадобляться волоські горіхи і деяка майстерність в їх розколюванні. Справа в тому, що вам слід розколоти горіхи на дві рівні частини, щоб не пошкодити шкаралупу. Ядро горіха слід витягнути, а замість нього покласти записку. Скарлупу горіха потім склеюють. Такі "підроблені" горіхи слід змішати з нормальними, якими ви почастуєте друзів. Коли ваші друзі будуть розколювати горіхи, їм може дістатися як нормальний з хорошим ядром, так і з запискою всередині. У записці можете написати різні жарти, наприклад: "тут була білка", "прикро, так?", "Може, наступного разу пощастить більше?", "Все з’їли до тебе" і т. д.

***

Розіграші на 1 квітня хороші тим, що ви можете пожартувати над усіма, і навіть провчити деяких людей. Цей розіграш зі східними солодощами ідеально підходить для тих, хто знає жадібну людину. Від вас буде потрібно тільки шматок мила, печиво і півсклянки полуничного варення. Весь секрет у тому, що мило слід настругати невеликими шматочками, які будуть схожими на печиво. Потім на тарілку викладаєте мило і печиво, а зверху поливаєте варенням. Тепер слід лише розіграти обрану вами людину. Коли побачите цю людину в наступний раз, починайте жадібно поїдати ваше частування, при цьому вибирайте де є печиво. Природно, ваш друг також захоче пригоститися і візьме шматочок. Вся суть в тому, щоб другу залишилося тільки мило, а не печиво. Перші кілька секунд смак мила не відчувається взагалі, так як його перебиває солодке варення. Але уявляєте, що буде секунд так через 5?

***

Над сплячою людиною натягується простирадло, його ласкаво будять зі словами наприклад: “Миколо-о-о… Стеля падає.” У цей час повільно опускайте простирадло над жертвою. Окремі люди дуже лякаються.

***

Можна зателефонувати вночі до свого товариша. Коли той підніме трубку сказати беземоційним голосом: “У Києві третя година двадцять п’ять хвилин!”.

***

На тюбик зубної пасти, у якої ковпачок відкручується і відкидається, разом з ковпачком закрутіть невеликий шматок поліетиленової плівки. Кришка ковпачка відкривається, пасту видно, але чомусь видавити її неможливо.

***

У твоєму офісі стоїть кулер із питною водою? Чудово - маєш нагоду посміятися. Непомітно додай у нього на вибір: харчовий барвник, курячий бульйон, сіль, цукор, соду...

Львів'янину на замітку: як розіграти друзів та коханих - фото

***

Якщо ви на прикметі маєте маленьке технічне приміщення, яким часто користуються - не полінуйтеся і напередодні заповніть його надувними кулями. Уявляєте, вранці колеги викликають ліфт, він відкривається, і з нього вивалюються кульки...

Львів'янину на замітку: як розіграти друзів та коханих - фото

***

Такий прикол зовсім нешкідливий, проте має дуже ефектний вигляд. Підготуйтеся до нього заздалегідь. Візьміть лак для нігтів або тюбик із густим клеєм ПВА і розлийте вміст на вощеному папері. Коли рідина засохне, акуратно відокремте цю пляму від паперу. Таку лакову або клейову наліпку із флаконом можна використовувати не один раз з багатьма вразливими людьми. Вранці підкиньте її на нову сорочку чоловіка, а вдень - на важливі документи шефа...

Львів'янину на замітку: як розіграти друзів та коханих - фото

***

І ще добірка спеціальних жартів: 


Розіграти начальника

Перевести всі годинники в офісі на годину вперед.

Урочисто привітати його з 8 Березня.

Всім офісом написати заяви про звільнення.

Замовити стриптизерку в його кабінет.

Пам'ятайте: розігрувати начальника - дуже небезпечна справа.


Розіграти колег

Надрукувати розпорядження про звільнення кількох підлеглих, які не планували цього робити, і покласти на чільне місце.

Поміняти графік відпусток, зробивши так, що відпочинок у всіх буде випадати на зиму.

Поміняти призначення кнопок миші в комп'ютері.

Підкинути на чий-небудь стіл туалетний папір, вимазаний шоколадною пастою.


Розіграти сусідів

Прив'язати протилежні в коридорі двері мотузками одне до одного і постукати в обидві. Нехай поміряються силами!

Закрити доступ до сходів, простягнувши мотузку й повісивши табличку "Ремонтні роботи".

Прив'язати хлопавку до дверної ручки сусідів і до поручнів, а потім подзвонити у двері. Для того щоб не видати себе, важливо зуміти швидко повернутися у свою квартиру.


Розіграти коханого

Після відходу чоловіка на роботу, відіслати на його телефон СМС, нібито помилившись номером, з приблизно наступним текстом: "Ну де ти? Мій пішов на роботу, приходь швидше! "

За допомогою тесту на вагітність та маркера. Дві смужки шокують кого завгодно. Пам'ятайте: замість розіграшу може статися серцевий напад.


Розіграти кохану

У ресторані після того, як дівчина відійде "попудрити носик", розплатитися за рахунком, а потім сказати, що забули гроші вдома і запропонувати втекти.

Подарувати некрасиві дешеві квіти. А через мить дістати з-за спини розкішний букет.


Розіграти всіх інших людей

Пришити до чиєї-небудь куртки в районі пахв шматочки хутра.

Наповнити трилітрову банку лимонадом з попередньо випущеними газом і відправитися в пункт прийому аналізів сечі. Якщо там пред'являть претензії щодо занадто великого обсягу, то можна на очах у всіх почати пити зайве. Ефект непередбачуваний!

Обтягнути унітаз прозорою плівкою.

Дивно, але й досі відмінно діють жарти в стилі "застебни ширінку" і "у вас спина біла".

Важливо пам’ятати, що є люди, які не розуміють жартів та можуть ображатися навіть на найбільш безневинний розіграш. Тому, перш, ніж когось розіграти на 1 квітня, подумайте, як ця людина сприйме ваш жарт. Адже, суть цього дня в тому, щоб підняти настрій друзям, а не когось образити.

Львів у новинах: 

Медитація, сонячний душ та альфа-гравіті: у Львові проведуть еко-фестиваль

Вело-пікнік, свято бороди та кавуновий фест: як розважатимуть у Парку культури

Бюджетний Львів за 3 дні: як подивитись місто і не витратити купу грошей

Маст сі: ТОП - 20 головних пам'яток Львова

Готелі з басейнами в Карпатах: фото, ціни 2016

ТОП-10 ресторанів, які полюбляють самі львів’яни

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах