Скільки буде коштувати оренда квартири у Львові на травневі свята

Наскільки подорожчають квартири подобово у Львові на  травневі свята 2016

Наскільки подорожчають квартири подобово у Львові на травневі свята 2016

Дозвілля та їжа
14 квiтня 2016 15:11

Туристи, які вирішили провести у Львові травневі свята, в першу чергу повинні подбати про два головні аспекти вдалої поїздки – програму відпочинку та оренду житла. Але якщо з першим труднощів не виникне – у місті в ці дні проводитимуться безліч заходів, то з орендою квартири не все так просто – затягування з бронюванням може призвести до того, що не залишиться вільних варіантів. Крім того, існує ще безліч нюансів, пов’язаних з цінами та умовами оренди, які необхідно врахувати, щоб поїздка не зірвалася.

Низькі ціни та фальшиві акаунти: львів'янка розповіла схему шахрайства з орендою квартир


Які ціни пропонують власники?


На травневі свята квартири подобово у Львові подорожчають у кілька разів. Однокімнатна квартира на добу коштуватиме від 600, двокімнатна – від 1000, а трикімнатна – від 1500 гривень. Точна ціна залежатиме від кількості спальних місць, та й самих умов у помешканні. За надання додаткових спальних місць, як і за інші сервіси від власників (позачергове прибирання, зустріч на вокзалі тощо) доведеться доплачувати.

Зауважте, що зняти квартиру у Львові на травневі вихідні можна буде щонайменше на 3-5 днів. Оренда на одну-дві доби можлива тільки в тому разі, якщо у господаря "вікно" або раптово зірвалася домовленість з потенційними орендарями. Що ж стосується бронювання, то краще подбати про нього наперед – хоча б за 2-3 тижні, доки найдешевші і найзручніші квартири вільні.


Умови вигідної оренди


Квартири подобово здаються у різних районах Львова. Звісно більшість туристів прагнуть орендувати житло в центрі міста або біля залізничного вокзалу. Але якщо Ви хочете зекономити на оренді, а проживання в центрі міста для Вас не принципове, придивіться до квартир у Личаківському, Шевченківському чи Франківському районах. Зазвичай там можна зняти не менш комфортне житло, але за менші гроші.

Крім того, не забувайте, що оренда великої дво- чи трикімнатної квартири для 4-6 осіб у розрахунку на людину обійдеться дешевше, ніж однокімнатної для 2-3 людей. Тому якщо Ви приїжджаєте до Львова з компанією, набагато вигідніше зняти одну двокімнатну, ніж дві однокімнатні квартири, інформує segodnya.ua. 

На яких сайтах можна зняти квартиру у Львові напряму у хазяїна:

ru.airbnb.com/rooms/657949#neighborhood

doba.ua/cities/Lvov

dobovo.com/lviv-apartments.html 

lviv.arenda24.com

4trip.com.ua/uk/lviv/apartments.html

roomer.lviv.ua

lviv.oneday.ua

lvov.stay.ua

sutki.ua/apartments/lviv

miete.com.ua/Lvov

lvov.vlasne.ua

http://www.real-estate.lviv.ua/ru/posutochno-kvartira/Lvov

Львів у новинах:

Львів'янину на замітку: де можна посмажити шашлики і не нарватися на штраф

Львів'янину на замітку: 20 свіжих ідей як провести травневі свята 

Великдень в Гаю, Обливаний понеділок та парад: як Львів святкуватиме своє 760-річчя

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах