В львівському Парку культури облаштують мобільну сцену

фото: Богдан Петренко

фото: Богдан Петренко

Дозвілля та їжа
18 квiтня 2016 12:26

Організатори міжнародного джазового фестивалю Альфа Джаз Фест щороку підтримують реалізацію соціального проекту у Парку культури перед подією. Минулого року це було встановлення безкоштовного дитячого майданчика, цьогоріч – фінансування більшої частини вартості мобільної сцени для парку.

Вже цього сезону концерти, розважальні заходи та виступи у Парку культури проводитимуться на сучасній мобільній сцені. Такий проект у більшій мірі вирішили підтримати організатори ALFA JAZZ FEST. Джазовий фестиваль цьогоріч вже вшосте проводитиметься у Львові, а всі ключові події фестивалю вже традиційно відбуватимуться саме в Парку культури.

Загальна вартість мобільної сцени становить 200 тисяч гривень, з яких  150 тисяч надали організатори джазового фестивалю.

Нагадаємо, що Шостий Міжнародний джазовий фестиваль "Альфа Джаз Фест 2016" відбуватиметься у Львові з 24 по 27 червня, а в Парку культури  традиційно буде працювати головна сцена та пікнікові зони, де усі концерти можна переглянути безкоштовно в прямій трансляції.

Львів у новинах:

Організатори Alfa Jazz Fest -2015 оголосили імена шести хедлайнерів

Фестивальна весна у Львові: ТОП подій

Відпочиваємо активно: куди поїхати зі Львова на вихідні

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах