Дізнайся: як святкуватимуть у Львові обливаний понеділок (відео)

фото з сайту lviv-online.com

фото з сайту lviv-online.com

Дозвілля та їжа
29 квiтня 2016 15:09

Від опівдня і до п’ятої вечора 2 травня на площу Ринок у Львові запрошують всіх, хто любить активно святкувати Обливаний понеділок. Для найменших облаштують спеціальну територію біля фонтану Нептуна ? там і роздаватимуть іграшкову водяну зброю. А старші матимуть "мокрі" бугурти перед міською радою.

Цьогоріч там встановлять водяні ворота, з яких тектиме вода, аби перехожі одразу розуміли, що на території вони можуть намокнути до нитки. Для тих, хто задля цього й прийшов, на площі поставлять великі ванни з водою для "експрес-зачерпування". Вода тектиме із пальми, яку на день "висадять" на території.

Аби молодь не застудилася, облаштують і кабінки для перевдягання, і "водяне" кафе з теплим чаєм. Найгарячіше, обіцяють, буде біля вежі, на вершині якої вмонтовані шланги з напором води.

"Найсильніший, найсміливіший, хто вилізе на вежу, зможе всіх облити, матиме таку можливість. Але коли він спуститься додолу, думаю, люди надолужать втрачене – відплатять йому", ? пожартував співорганізатор дійства Микола Крупей.

Львів у новинах:

Як Львів святкуватиме своє 760-річчя (оновлена програма)

Відпочиваємо активно: куди поїхати зі Львова на вихідні

Великдень в Гаю, Обливаний понеділок та парад: як Львів святкуватиме своє 760-річчя

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах