Дізнайся: де у Львові сьогодні відбудуться водні баталії

фото з сайту lviv-online.com

фото з сайту lviv-online.com

Дозвілля та їжа
02 травня 2016 09:41

Вже традиційно, 2 травня, у Львові відбудеться "Поливаний понеділок". Святкові обливання пройдуть на площі Ринок, перед входом в міську раду. Там облаштують спеціальні системи, які подаватимуть воду, інформує прес-служба Львівської міськради.

"На пл. Ринок облаштовують спеціальний мокрий майданчик із зонами доступу до води. Водні баталії відбуваються просто неба. Цьогоріч планується відведення спеціально облаштованої зони для дітей. Для дорослих планують встановити різні символічні атракціони та нестандартні для центру міста елементи розваг: водяні ворота на вході, водяна гармата, душові, "мокре кафе", двері тощо.

По завершенню забав мокрими додому йти не доведеться – з іншого боку площі Ринок облаштують місця для сушіння", - зазначають організатори.

Обливання відбуватимуться приблизно з 11:00 год. і триватимуть, орієнтовно, до 18:00 год.

"Вже третій рік поспіль у Львові після Великодня організовується такий, можна сказати, фестиваль води. Захід проводиться спільно з міською радою. ЛМКП "Львівводоканал" є основним партнером, який надає на пл. Ринок повне забезпечення води", - відзначив Микола Крупей, координатор кампанії "Культурне місто".

Львів у новинах:

Дізнайся: як святкуватимуть у Львові обливаний понеділок (відео) 

Великдень в Гаю, Обливаний понеділок та парад: як Львів святкуватиме своє 760-річчя 

Обливаний понеділок у Львові: мокрі локаціїї 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах