По Львову їздили батяри на роверах (фоторепортаж)

Новина - Дозвілля та їжа - По Львову їздили батяри на роверах (фоторепортаж)

Новина - Дозвілля та їжа - По Львову їздили батяри на роверах (фоторепортаж)

Дозвілля та їжа
07 травня 2016 19:03

7 травня уже втретє громадська організація "Мозаїка" за підтримки управління молоді, сім'ї та спорту міста  Львова провела у Львові акцію під назвою велопроменад "Батяри на роверах" - це ретро-велозаїзд, що об'єднує людей, які цінують стиль та міські велосипеди, своєрідна присвята львівській батярській міській культурі початку ХХ ст.

Як зазначили організатори, "такі ретро-велозаїзди відбуваються щорічно у багатьох країнах світу і не є винятком Україна. До заїзду допускаються різні велосипеди, але бажано, щоб це були класичні міські моделі, а власник велосипеда виглядав у стилі велосипедної моди тридцятих-сорокових років ХХ ст.".

"Велопроменад "батяри на роверах" є одним із найвидовищніших велопроїздів, оскільки більшість учасників одягнені у стилі 30-их років ХХ ст., а їхні велосипеди не можуть не привертати до себе увагу перехожих. Чудово, що такі заходи відбуваються не лише у Львові, а й по усій Україні", - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Як Львів святкуватиме своє 760-річчя (оновлена програма)

Центром пройшла святкова хода з нагоди Дня Львова (фоторепортаж)

Гройсман у Львові прогулявся містом, випив філіжанку кави та зробив промову (відео)

Львів святкує 760-річчя: день розпочався сніданком на площі під класичну музику (програма святкувань)

По Львову їздили батяри на роверах (фоторепортаж) фотоПо Львову їздили батяри на роверах (фоторепортаж) фото 1По Львову їздили батяри на роверах (фоторепортаж) фото 2По Львову їздили батяри на роверах (фоторепортаж) фото 3По Львову їздили батяри на роверах (фоторепортаж) фото 4По Львову їздили батяри на роверах (фоторепортаж) фото 5

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах