У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж)

Новина - Дозвілля та їжа - У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж)

Новина - Дозвілля та їжа - У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж)

Дозвілля та їжа
15 травня 2016 13:23

У суботу, 14 травня, у Парку культури розпочався "Львів Еко-Фест 2016", який триватиме до неділі, 15 травня, із 11:00 до 22:00. На фестивалі представлені близько 20 локацій, які представляють різні аспекти екологічного життя: від еко-будинків з глини та соломи до електрокарів.

Читайте також Гід по Парку культури у Львові: локації, ціни, проекти

У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж) фото

Локації "Львів Еко-Фесту 2016" розміщенні за принципом екологічного містечка. Фестиваль має продемонструвати, як би могло працювати еко-місто. Кожен з 20 майданчиків має стати невід’ємною частиною еко-міста.

У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж) фото 1

Для любителів спортивного способу життя організатори пдготували майданчик тілесних практик, де відвідувачі зможуть спробувати альфа-гравіті, парну йогу та слеклайн – ходіння по натягнутій стропі.

У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж) фото 2

Автомобілісти матимуть змогу покататись  на електрокарах на тест-драйві електромобілів. Також відвідувачам представлять тревел-клуб, де відомі мандрівники та блогери поділяться враженнями від своїх подорожей в різні екологічні місця.

У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж) фото 3

Організатори також підготували майданчик творчості та ресайклінг-майданчик, де можна буде помалювати фарбами на воді, переробити старий папір у насіннєву листівку, а пластикову пляшку – у гарний підсвічник чи лампу.

У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж) фото 4

У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж) фото 5

Для дітей організатори підготували "зелену школу та дитсадок", поряд із якими буде лекторій для батьків. Поки малюки розвиватимуть творчі навички та фантазію на воркшопах від дитячих аніматорів та вчителів Вальдорфської школи, їхнім батькам пропонують знайомитися з консультантами з природнього батьківства та послухати лекції з альтернативної освіти та хоум-скулінгу.

У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж) фото 6

Організатори фестивалю доволі нестандартно підійшли до питання їжі на святі і вперше у Львові організують повністю вегетаріанський фудкорт. На фестивалі будуть здоровий стріт-фуд, антишашлик без м’ яса, сендвічі з веггі-ковбасою та цукерки без цукру.

У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж) фото 7

Також відвідувачам запропонують прогулятися ярмарком органічних та натуральних продуктів та підібрати собі натуральні прикраси, одяг та інші гарні дрібнички на ярмарку еко-хенд-мейду.

У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж) фото 8

Ввечері відвідувачам запропонують подивитись фільми на екологічні тематики та послухають концерти гуртів "Курбаси" та "Атмасфера".

У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж) фото 9

У Парку Культури проходить еко-фестиваль (фоторепортаж) фото 10

Усі фото: Мирослав Пархомик/ZAXID.NET

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах