Kozak system, Антитіла, Мері: хто зажигатиме на безкоштовному фесті Зашків-2016

Новина - Дозвілля та їжа - Kozak system, Антитіла, Мері: хто зажигатиме на безкоштовному фесті Зашків-2016

Новина - Дозвілля та їжа - Kozak system, Антитіла, Мері: хто зажигатиме на безкоштовному фесті Зашків-2016

Дозвілля та їжа
23 травня 2016 13:00

З 17 по 19 червня 2016 року з нагоди 125-ї річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця, відбудеться традиційний фестиваль "Зашків". Захід відбудеться біля озера в підніжжі гори Берекавиці, повідомили організатори.

Kozak system, Антитіла, Мері: хто зажигатиме на безкоштовному фесті Зашків-2016 фото

Цього року буде значно розширено кількість заходів у рамках фестивалю, які поділені на три блоки:

Науково-теоретичний блок – науково-практична  конференція у музеї Євгена Коновальця; інтелектуальні локації; панельні дискусії та обговорення  актуальних тем з провідними експертами України.

Спортивно-виховний блок – велопробіг від "Степана до Євгена"; фестиваль активного туризму; теренові ігри; лазербол; квест; футбол босоніж; майстер-класи та інше.

Культурно-мистецький блок  – форум української книги; літературний вечір актуальної творчості; ніч кіно та фотовиставки; катання на козацькій чайці та змагання на байдарках; мистецька зона;  локації кримськотатарського та білоруського народів, які представлятимуть свою культуру, а також виступи українських гуртів та інше.

Учасники: Kozak system, Антитіла, Тінь сонця, Ot vinta!, Cover jam, Rockoko, Мері, Фіолет, Lemberg Hills, Монополія, Гримить, Хмародери, Патроничі, Рай з твоїх снів, 46 кабінет, ВІА Передзвін. 

Програма:

Kozak system, Антитіла, Мері: хто зажигатиме на безкоштовному фесті Зашків-2016 фото 1Kozak system, Антитіла, Мері: хто зажигатиме на безкоштовному фесті Зашків-2016 фото 2Kozak system, Антитіла, Мері: хто зажигатиме на безкоштовному фесті Зашків-2016 фото 3Kozak system, Антитіла, Мері: хто зажигатиме на безкоштовному фесті Зашків-2016 фото 4Kozak system, Антитіла, Мері: хто зажигатиме на безкоштовному фесті Зашків-2016 фото 5Kozak system, Антитіла, Мері: хто зажигатиме на безкоштовному фесті Зашків-2016 фото 6Kozak system, Антитіла, Мері: хто зажигатиме на безкоштовному фесті Зашків-2016 фото 7

Сайт

Вконтакті

Фейсбук

Де: Львівська область, село Зашків

Коли: з 17 по 19 червня

Ціна: вхід вільний

Львів у новинах:

ТОП головних опен-ейрів літа на Західній Україні

Весь Львів. Гід туриста

Планируй отпуск: 15 музыкальных фестивалей Украины, на которых стоит оторваться этим летом

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах