Стало відомо де у цьому році працюватиме "Майстерня міста"

фото з сайту maisterniamista.org.ua

фото з сайту maisterniamista.org.ua

Дозвілля та їжа
24 травня 2016 11:23

Виконавчий комітет Львівської міськради на засіданні 24 травня прийняв рішення про встановлення альтанок для проведення заходу "Майстерня міста" у сквері "На валах" біля Порохової вежі, повідомляє прес-служба ЛМР.

Начальник управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко нагадала, що "Майстерня міста" проходить з 2012 року. Двічі вона була на пл. Ринок, один раз, у 2014 році, на площі біля головного корпусу ЛНУ ім. І. Франка, у 2015 році – на пл. Св. Теодора. Цього року альтанки розмістять з 3 по 19 червня біля Порохової вежі.

Згідно із рішенням, Інститут міста повинен забезпечити дотримання санітарних норм допустимого шуму відповідно до Положення про акустичний режим у м. Львові, надання невідкладної медичної допомоги під час проведення заходу, встановлення біотуалетів та смітників у місці проведення заходу, здійснити перевірку присутніх на наявність у них скляної тари та інших предметів, які можуть спричинити шкоду життю і здоров’ю громадян, та вилучення цих предметів. На території "Майстерні міста" не торгуватимуть алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом, а також обмежать реалізацію напоїв у скляній тарі.

За дотриманням громадського порядку під час проведення заходу слідкуватиме "Муніципальна дружина".

Львів у новинах: 

Львів потрапив у ТОП-5 міст світу, які варто відвідати цього літа 

Якою буде погода у Львові на цьому тижні 

Перший веловагон у потязі "Львів-Мукачево": розклад, вартість (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах