Велопробіг у Львові очолить відомий співак

фото з сайту romanbaluk.livejournal.com

фото з сайту romanbaluk.livejournal.com

Дозвілля та їжа
27 травня 2016 11:29

"Кручу педалі, щоб вони жили" – саме таким є девіз благодійного велопробігу на який кличуть усіх небайдужих львів’ян. Заїзд відбудеться вже цієї неділі, 29 травня повідомили Львівському порталу  організатори заходу.

59

Ініціатором акції, під час якої збиратимуть кошти на обладнання для дитячого гематологічного відділення, став співак та волонтер Арсен Мірзоян. Надихнула його на цю ідею львів’янка Олена Заблоцька, яка виграла лот – прогулянку на велосипедах з артистом.  Під час обговорення реалізації лоту музикант та львів’янка вирішили розширити коло спілкування та заради доброї справи запросити на веломандрівку усіх охочих.

"Львів для мене знакове місто. Коли я дізнався, що фонд "Запорука", волонтером якого я є, отримав прохання від львівської гематологіі про придбання п’яти інфузоматів, я не міг не відгукнутися. Хочу запровадити таку традицію щорічно, можна і без моєї участі, але не цього разу. Звертаюсь до всіх, хто може сприяти щодо організаціі і втілення заходу і дякую тим, хто вже приєднався – прокоментував Арсен Мірзоян.

60

За зібрані кошти буде придбано інфузомати, які дозволять  рятувати дітей-пацієнтів гематологічного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру міста Львова. Інфузомати – це спеціальне обладнання, яке з високою точністю може вводити медичні препарати пацієнтам – вони рахують крапельки і вдень, і вночі. Тож є вкрай необхідні при лікуванні онкологічних захворювань, адже будь-яке передозування чи недостатня доза ліків, які вводяться, може вплинути на стан дитини.

Розробив маршрут керівник компанії veliki.ua у Львові Володимир Лиховид, який, як він вважає, зможе подолати кожен: Проспект Свободи-проспект Чорновола-вул. Липинського-вул. Б. Хмельницького-вул. Грінченка-вул. Гетьмана Мазепи-вул. Замарстинівська-вул. Варшавська-просп. Чорновола-просп. Свободи -пл. Галицька-вул. Князя Романа-вул. Івана Франка- вул. Зелена-вул. Шота Руставеллі- вул. Зарицьких-парк культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького.

Тривалість велопробігу становитиме: до двох годин з 12.00 до 14.00 Час реєстрації – 11:00, біля Оперного театру. На старті кожен отримає майку учасника велозаїзду. Участь у велопробігу буде платною – 100 гривень.  Усі кошти будуть передані у благодійний фонд "Запорука" для купівлі інфузоматів. Зареєструватися і водночас допомогти у зборі на обладнання можна тут.

Львів у новинах:

Міська влада Львова наклала "вето" на будівництво на дитячих майданчиках

Аварійний міст на Городоцькій у Львові закривають на ремонт: деталі 

У Львові збираються об'єднати денні і вечірні школи 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах