Цього тижня у Львові стартує "Майстерня міста": що буде цікавого

Фото взято з сайту www.urban-project.lviv.ua

Фото взято з сайту www.urban-project.lviv.ua

Дозвілля та їжа
30 травня 2016 16:57

Цьогорічна "Майстерня міста" діятиме у Львові впродовж 3-19 червня. Основне місце проведення заходу – сквер "На валах", що біля Порохової вежі. Відповідні альтанки у сквері встановлять напередодні – 1 червня. Про це інформують у прес-службі міськради.

"Цьогорічна тематика – робота з маргінальним групами. Ми вибрали спільно таку тематику, адже біля Порохової вежі обслуговують безхатченків, і ми залучатимемо їх до процесів, що відбуватимуться на "Майстерні міста", – розповіла начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко.

Ще однією локацією "Майстерні міста" стане внутрішній дворик Ратуші.

"Тут кілька груп архітекторів впродовж заходу опрацюють бачення впорядкування цього простору і зроблять макети, які можна буде виставити на огляд", – додала Лілія Онищенко.

Програма цьогорічної "Майстерня міста" містить близько 80 заходів. Традиційно, в програмі багато практичних майстер-класів, ігор, кінопоказів, лекцій та дискусій. Головна мета цьогорічної Майстерні – налагодити діалог між фаховим середовищем, громадськими активістами та мешканцями міста через залучення останніх на початкових етапах до прийняття рішень.

Додаткові локації  "Майстерні":сквер Бернардинського саду (з вул. Валової); дворик Ратуші (площа Ринок, 1); Парк Культури ім. Б. Хмельницького; URBAN Бібліотека на вул. Устияновича; Бібліотека-філія №17 ЦБС для дорослих (вул. Городоцька, 285).

Цього тижня у Львові стартує "Майстерня міста": що буде цікавого фотоЦього тижня у Львові стартує "Майстерня міста": що буде цікавого фото 1Цього тижня у Львові стартує "Майстерня міста": що буде цікавого фото 2Цього тижня у Львові стартує "Майстерня міста": що буде цікавого фото 3Цього тижня у Львові стартує "Майстерня міста": що буде цікавого фото 4Цього тижня у Львові стартує "Майстерня міста": що буде цікавого фото 5

Львів у новинах:

Цікаве місто: ТОП подій літа у парках Львова 

Якою буде погода у Львові найближчими днями 

Обери собі друга: 8 собак тижня, які чекають на тебе (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах