Хедлайнером Alfa Jazz Fest стане Джамала

Новина - Дозвілля та їжа - Хедлайнером Alfa Jazz Fest стане Джамала

Новина - Дозвілля та їжа - Хедлайнером Alfa Jazz Fest стане Джамала

Дозвілля та їжа
03 червня 2016 13:20

Переможниця пісенного конкурсу "Євробачення 2016" стане першим українським виконавцем, що виступає на головній сцені фестивалю. Про це Tvoemisto.tv стало відомо з власних джерел.

Джамала заспіває для поціновувачів джазу у вівторок, 28 червня, у 5-ий день фестивалю на головній сцені. Детальна інформація про репертуар Джамали та квитки має з'явитися наступного тижня.

Нагадаємо, за словами організаторів фестивалю, цього року на головній сцені відбуватимуться концерти не три, а чотири дні. Це дозволить збільшити кількість заходів, а також гостей, які відвідають подію.

Для охочих потрапити у атмосферу Alfa Jazz Fest з вільним доступом, буде збільшена територія пікнікових фан-зон. Таким чином у Парку культури, окрім традиційних концертів, відбуватимуться додаткові активності, зокрема і для сімейного відпочинку. Окрасою даної території стане спеціально створена французькими майстрами LeoCarousel (Лео Карусель) - це двоповерхова конструкція в ретро стилі початку XX ст. з унікальними пейзажами Львова, розрахована на 68 місць.

Третя річ, якою тішать організатори,  – до Львова приїде впливовий американський журналіст та продюсер Леррі Еппелбаум, який виступить з відкритою лекцією 27 червня у Львівській національній музичній академії ім. Миколи Лисенка.

Сам фестиваль триватиме з 24 по 27 червня по різних локаціях міста Лева.

Читайте також: 

Чим дивуватиме Альфа Джаз Фест 2016: програма

Організатори Alfa Jazz Fest ввели обмеження на продаж квитків

На Альфа Джаз Фест приїде відомий американський джазмен

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах