Як Львів святкує "Lviv Yoga Day" : фоторепортаж

фото: Володимир Герасимчук

фото: Володимир Герасимчук

Дозвілля та їжа
20 червня 2016 08:56

18-19 та 20-21 червня з ініціативи Посольства Республіки Індія в Україні та за підтримки Львівської міської ради у Львові відбуватиметься святкування Міжнародного Дня Йоги. Багато безкоштовних тематичних майстер-класів, лекцій та занять буде проведено у парку імені Івана Франка та на площі Ринок". Пропонуємо переглянути, як проходить святкування.

Як Львів святкує "Lviv Yoga Day" : фоторепортаж фото

фото: Володимир Герасимчук

"Львів – це найбільш важливе туристичне місто України. Це дуже приємно, що Львів відзначає Дні Індійської культури разом із Міжнародним Днем йоги. Також у програмі буде 5 виступів танцювальних колективів з Києва. Протягом 3-ох днів будуть показувати індійські фільми. І 19-20 червня будуть демонстрації йоги. Протягом цих днів буде дуже значний вплив індійської культури на Україну і на Львів", – розповів Манодж Кумар Бхарті, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні.

Як Львів святкує "Lviv Yoga Day" : фоторепортаж фото 1

Як Львів святкує "Lviv Yoga Day" : фоторепортаж фото 2

Під час святкування "Lviv Yoga Day" кожен має змогу долучитися до численних вправ з різних напрямків хатха-йоги від професійних тренерів з усієї України та повчитися у викладача йоги з Індії Нареша Кумар Надди, який спеціально прибув у ці дні до Львова.

Як Львів святкує "Lviv Yoga Day" : фоторепортаж фото 3

Як Львів святкує "Lviv Yoga Day" : фоторепортаж фото 4

Львів’яни знайомляться з різними технікам антистрес-медитації, беруть участь у творчих майстер-класах, куштують здорову їжу, а також відвідуютьти лекції та семінари зі здорового способу життя та мислення, медитації, дієтології та краси.

Для відвідувачів також приготували фудкорти здорового харчування, еко-ярмарок, дитячі розваги, концерти відомих гуртів та інші активності.

Як Львів святкує "Lviv Yoga Day" : фоторепортаж фото 5

Як Львів святкує "Lviv Yoga Day" : фоторепортаж фото 6

Нагадаємо, що святкування Міжнародного Дня Йоги у Львові триватиме до 21 червня. З повною програмою заходів можна ознайомитися за посиланням.

Джерело: dyvys.info

Читайте ще новини Львова:

Цікаве місто: ТОП подій літа у парках Львова

Де поплавати у Львові: огляд басейнів міста (умови та ціни 2016)

ТОП-10 найдешевших хостелів Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах