До Львова на Alfa Jazz fest запустять додатковий поїзд: розклад рейсів

фото з сайту: ipress.ua

фото з сайту: ipress.ua

Дозвілля та їжа
21 червня 2016 10:20

Укрзалізниця призначила додатковий поїзд на джазовий фестиваль у Львові, дізнався VG Львів.

 Додатковий поїзд № 191/192 Київ–Львів здійснить кілька рейсів – 24, 25 та 28 червня. З Києва поїзд вирушатиме о 08:20 та прибуватиме до Львова о 16:42, у зворотному напрямку – відправлятиметься о 13:02 та прибуватиме до Києва о 21:38. Додатковий поїзд робитиме зупинки на станціях Коростень, Новоград-Волинський та Шепетівка.

"Це один з перших проектів, які ПАТ "Укрзалізниця" реалізує спільно з організаторами фестивалю з метою розвитку внутрішнього туризму. Завдяки такій співпраці з організаторами фестивалю шанувальники музики отримають зручну послугу, яка дозволить більшій кількості людей відвідати культурний захід. Усі поціновувачі джазу вже можуть придбати квитки на зазначені рейси поїзда у залізничних касах або онлайн", – зазначають на сайті "Укрзалізниці".

Нагадаємо, з п'ятниці, 24 червня, Львів перетвориться на джазову столицю – у місті стартує Alfa Jazz fest. Цьогоріч захід триватиме чотири дні, замість традиційних трьох. Також організатори збільшили кількість зон, на яких відбуватимуться безкоштовні концерти. Ознайомитись з повною програмою можна ТУТ.

Читайте ще новини Львова:

Організатори Alfa Jazz Fest ввели обмеження на продаж квитків 

Джамала дасть унікальний концерт в рамках ALFA JAZZ FEST

Хедлайнером Alfa Jazz Fest стане Джамала 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах